Hydrofoorpomp met drukvat probleem

Ik heb grote problemen met mijn hydrofoor grondwaterpomp. Ik denk, na de laatste uitleg van Hydrofoorpomp, dat het probleem. Je verwart een expansievat en een drukvat. En de voorspanning moet ongeveer de halve werkdruk zijn. Eens je terug voldoende water hebt, werkt alles dan normaal? Enkel na een lange periode dat de pomp stil staat heb je waarschijnlijk problemen. De hydrofoorpomp zuigt water aan via de aanzuigaansluiting, waarna het water het drukvat in wordt gepompt.

Hydrofoorpomp met drukvat probleem

Zodra het drukvat vol is, schakelt.

Wij komen regelmatig tegen dat de zelfaanzuigende pomp (zoals de beregeningspomp en hydrofoorpomp) problemen heeft met het. In het drukvat zit aan de ene kant het regenwater en aan de andere kant lucht. Dit laatste probleem kan verholpen worden door een centrifugaalpomp met. Probleem: Hermes bestaat niet meer maar er zijn her en der nog wel. Ten eerste voorkomt het drukvat waterslag in uw pomp, dit houdt in dat een. Het grootste probleem is het drukvat dat gaat roesten, de motor zelf is nog nooit defect geweest. Maar uiteindelijk koop je gewoon een hele.

Beste verbouwvrienden, Ik heb sinds enkele dagen problemen met mijn. De andere pomp met druk vat heb ik opnieuw opgoten en daar kreeg ik deze morgen. Dient er een ander soort pomp geïnstalleerd? Wie heeft ervaring met dit probleem?

Wie een oplossing weet zou ik zeer dankbaar zijn deze met mij te willen. Handleiding in bedrijf stellen hydrofoorinstallatie. Deze handleiding behandeld het in bedrijf stellen van een hydrofoorinstallatie die is voorzien van. Er is geen aparte drukschakelaar of drukvat nodig, omdat die al zijn.