Kabelboom aerox aansluiten

Hey, zoals de titel al zegt zou ik graag mn ontsteking zonder kabelboom aansluiten, ik hoef geen verlichting of dergelijks erop te hebben. Nu heb ik de hele kabelboom er op aangesloten maar het werkt nog steeds niet. Wie weet hoe ik dit moet aansluiten? De ontsteking kan ik op de kabelboom aansluiten maar dan hou ik een draadje uit de ontsteking over. En waar de stekkers om de bobine aan. Uit de nieuwe kabelboom komen ook nog een paar kabels wie ik niet thuis kan. Aan deze kabelboom zat ook nog een aansluiting voor een.

Vind aerox kabelboom op Marktplaats. Electrische schema van Aerox Klik op de afbeelding om te openen in orginele grootte! Dus heb een electrische choke in me kabelboom verwerkt. Alleen de gele draden aansluiten heeft geen zin als je de massa niet. De aerox waar deze pagina over gaat heb ik voor heel weinig op de kop kunnen tikken dit omdat hij helemaal uit.

Mijn zoon heeft een Beta Ark met een aerox blok eronder. Yamaha scooter handleiding (manuals). Nu is de vraag hoe de ontstekings draden aan te sluiten op de kabelboom. Re: kabelboom kleurtjes ed aansluiten.

Kabelboom aerox aansluiten

Ik heb zelf een Lifan blok en een honda aerox cdi.

Ook kabelboom deraf gehaald (das gewicht voor niks e :D). Weet er iemand toevallig hoe ge de RPM meter van zo ne Koso aansluit? Sluiten op de originele bedrading van de (scooter) koplamp, met de. Ontsteking aerox aansluiten zonder kabelboom – Het Scooter-Freaks.

Aansluiten gaf bij mij geen problemen. Als dat tóch zo is dan moet ik mijn PC toch echt anders aansluiten en.