Kawasaki z750 te koop

Bespaar tijd en ontvang dagelijks nieuw aanbod door uw zoekopdracht te. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek moto, motoren, kawasaki, naked bike. Bezoek onze website en vindt de beste prijs voor de motor die je zoekt!

Kawasaki z750 te koop

Koop of Verkoop z750 op Marktplaats. Ideale startersmotor: motor in perfecte staat, altijd binnen gestaan. Optionele ruitjes zijn voor beide motoren als officiƫle accessoires wel te koop. Nog geen 11 maanden geleden gekocht bij Hans van wijk. Tweedehands motoren zoeken op BikeNet.

De zoekertjessite voor (onderdelen van, accessoires voor, documentatie over) klassieke motoren. Kawasaki Versys 650 ABS SPECIAL EDITION. Prachtige naked: met stalen remleidingen, sportdemper, hugger, witte knipperlichten, rizoma stuur. Bekijk het aanbod zoekertjes met tweedehands kawasaki-motoren te koop. Een motor kopen of verkopen doe je hier.

Gratis adverteren en geen koperskosten! KAWASAKI Z750 en andere occasions te koop bij Hans van Wijk Motoren B. Hallo,Bij deze bied ik mijn motor te koop aan. Zoek resultaat voor kawasaki z750 gebruikte motorfietsen in Nederland. Evenementen, motorzaak, aanbiedingen, koopje en.

Ik zit eraan te denken om over te stappen op een all-road vanwege mijn lengte en postuur. Ik rij er te weinig mee dus ben bereid te verkopen. Ik ben van plan een andere motor te kopen, en wil mijn huidige verkopen.