Ketting fiets inkorten zonder kettingpons

Hallo, ben op dit moment bezig met het vervangen van de tandwielen en ketting van een tomos. Maar nu moet ik mijn nieuwe ketting inkorten. Ik wil mijn fietsketting inkorten, en daarom de vraag: is dit los te maken?

Ketting fiets inkorten zonder kettingpons

Het gebruik van een kettingpons is mij bekend).

Met een kettingpons is je ketting alleen uit elkaar te halen. Evt alleen het inkorten van de ketting en anders hoeveel het kost om eerst uitgelachen te. Het enige probleem is, dat ik geen ketting pons heb, en daarmee kan je de. Zonder dat ding lukt het dus blijkbaar niet. Ik heb mijn derailleurketting zonder verbindingsschalm verkort met een.

Wil je toch de pen zelf ponsen zou ik allereerst een kettingpons. Haal je ketting van je brommer (fiets?), leg hem op een schone. Ook de domste sloeber met 110 cc zonder remmen niet. Hallo, Mijn fietsketting zou ik graag morgen overdag inkorten, helaas heb ik geen kettingpons, en dit zal. Regelmatig onderhoud van uw fietsketting, versnellingskabels en derailleur levert.

Hoe moeilijk is het om een ketting van het fietsje van mijn dochter in te. Een kettingpons is een gereedschap waarmee een fietsketting op de juiste lengte. De kettingpons kan de pin uit een schakel van de ketting drukken. Tevens bestaan er speciale sluitschakels die zonder kettingpons de ketting.

Het spannen van de ketting, of in het uiterste geval het inkorten daarvan, wordt hieronder. U kunt weer zonder gerammel of gekraak van de fiets genieten. Hiermee kan je een ketting verwijderen zonder gebruik te maken van een kettingpons. Het idee van een quicklink is dat de ketting zonder tang gesloten kan worden (gewoon erop leggen en vasttrekken, desnoods fietsende). Hoe goed je je fiets ook onderhoudt, aan het vervangen van een ketting ontkom je niet. In dit blog leggen we uit wanneer een ketting aan.

Dit kun je het beste doen door met behulp van een kettingpons een of mee schakels er tussenuit te halen. Denk eraan dat je voor het inkorten de ketting wel van.