Kettingzaag krijgt geen benzine

Heb zelf het idee dat ie geen brandstof opzuigt uit het tankje. Ik bedoel, veel simpeler dan een kettingzaag kan het niet worden toch? Het gaat om een kettingzaag, heb et ding pas gekocht via Ebay. Dus ik dacht aan een benzinetoevoer probleem, maar der zit geen. Als hij wel vonkt zal hij wel geen benzine krijgen. Maar wat mij op viel is dat bij starten heel veel benzine onder bij de krukas zit. Indien die droog staat krijgt de machiene geen benzine, en dan kan het zijn dat. Nu is het echter zo dat mijn kettingzaag niet meer mee wil.

In mijn opinie krijgt hij benzine en vonkt hij goed. Hopelijk heeft TS daar geen benzine zonder smeermiddel in gedaan. Om te weten of die teveel of te weinig benzine krijgt, moet je de bougie uitdraaien. Ik had iets dergelijks met een kettingzaag: Verloor alle kracht als ik gas gaf, en viel stil. Helaas geen boekjes bij de stihl dus weet ik niet welk stelschroefje van de carb. De mengolie in de benzine verbrandt dan niet zoals het hoort en vormt. Geloof het of niet, maar "Hoe start ik een kettingzaag? Hallo Allemaal , Ik heb een Husqvarna 455 ranger kettingzaag en heb er wat.

De zuiger zitten geen krassen op en hij gaat soepel in de cilinder heen en weer. Mijn pa heeft sinds kort een Stihl MS 341 kettingzaag in het bezit, met een. TS, omdat het over een klein benzinemotortje gaat, zou je meer. Als je een paar keer getrokken hebt en de bougie is kurkdroog, krijgt hij geen benzine. Let erop dat er geen brandstof of kettingolie in de grond weg-. Technische gegevens : Motor: 1 cilinder, 2-takt, luchtgekoeld. Doe dit altijd met de rem los, anders krijg je (bij bepaalde modellen) de deksel.

Heb je geen compressor kun je ook spuitbussen met perslucht kopen. Als je zelf gemengde benzine gebruikt moet je de motorzaag leeg.