Klepstoters tikken bij koude start

Werking – vervangen hydraulische klepstoters waar bevinden deze zich ? Als je klaar bent met opbouwen start je de motor zonder ontsteking zodat de motor. Dat tikken zijn de hydraulische klepstoters.

Klepstoters tikken bij koude start

Als het tikken na koude start snel verdwijnd kan het geen kwaad. Hallo allemaal, ben nieuw op dit forum.

Wanneer de oliedrukmeter omhooggaat, wordt de. Het tikken wordt alleen even zachter wanneer ik de motor start en even. Hier is hij mooi stil op en als hij bij een koude start na verloop van tijd weer begint te tikken, gaat er weer een nieuwe sloot olie en filter in. Soms is het tikken alleen aanwezig tijdens de start en soms ook.

Nu heb ik sinds een tijdje dat de motor nogal luid tikt bij een koude start. Als mijn motor enige tijd heeft stil gestaan en ik start hem vullen de stoters niet direkt. Wie kan mij helpen , als het koud is tikken mijn kleppen in het begin. Hoe de hydraulische klepstoters te controleren. Eventjes het forum doorzocht maar niet echt iets bruikbaar gevonden. Titel spreekt voor zich: Bij koude start tikken mijn klepp.

Titanium X "tikt" mijn motor en zou ik nieuwe klepstoters moeten. Met dit koude weer kan dat voor problemen zorgen. Het is normaal dat je motor tikt, dat doet hij in het begin heel even. Als ik mijn motor start terwijl hij koud is hoor ik tikken, volgens mijn. Dit zorgt voor een tikkend geluid bij. Ook bij mijn youngtimers hoor je bij de koude start altijd even de kleppen tikken. Het zijn waarschijnlijk je klepstoters die vervuild zijn.

Ze horen bij een koude start ook even te tikken.