Kloppend geluid achterwiel

Momenteel hoor ik bij mijn rechter achterwiel een kloppend geluid dat steeds sneller gaat kloppen. Nadat ik vandaag de auto wat omhoog gezet heb aan de voorkant om de olie en het filter te verversen heb ik bij het rijden ineens een constant gebonk bij het. Sinds afgelopen vrijdag maakt mijn rechter achterwiel tijdens het rijden een kloppend geluid, welke men binnen in de auto goed hoort.

Kloppend geluid achterwiel

Ik heb al tijden last van een bonkend geluid, zo te horen afkomstig uit de. Thuis de as op bokken gezet en de achterwielen eraf geschroefd. Rare bijgeluiden en schrapend achterwiel rechtsachter. Met de radio uit, verder rijdend, bleek het geluid en het geschraap van.

Kloppend geluid achterwiel

Zit met een probleem, vooral een irritant tikkend probleem.

Tijdens het fietsen als ik niet trap hoorde ik een tikkend geluid. Het staat recht maar als ik fiets en. Dus even goed geluisterd, en leek van het achterwiel vandaan te komen. Heb sinds kort een zeer irritant tokkend geluid,dit is zowel met. De auto maakt een bonkend geluid bij het rijden rechts achter alsof er een platte kant aan het wiel zit,gisteren hoorde en voelde ineens ik een. Nu hoor ik (vooral bij 80KM en harder) een beetje een bonk geluid. En ook het stuur lijkt ietwat te trillen.

Denken jullie dat ik de wielen moet. Bijkomend probleem is een kloppend geluid, zo te horen aan de bestuurderskant onder de motorkap. Sinds kort klinkt er een dof tikkend geluid (1 tik per omwenteling van het wiel) uit mijn achterwiel. Het is vooral hoorbaar als ik wegrij bij een. Ik hoor sinds een week af en toe een kloppend geluid linksvoor.

Ik heb geconstateerd dat er wat speling op het linker wiellager zit. Krakend, knarsend of bonkend geluid bij het sturen naar links of rechts: Een krakend geluid. De verdeling gebeurd over de voor en achterwielen van de auto. Is de stabilisatorstang die stang die vanaf het achterwiel via deels dezelfde route.

Ook vind ik het raar dat mijn fiets het tikkend geluid, dat sterker wordt als je meer kracht zet, pas (na het ophalen bij de fietsenmaker) voor het.