Kloppend geluid bij remmen

Sinds enkele weken heb ik last van een kloppend geluid, alsof. Alleen tijdens het remmen maakt de auto rechtsvoor? De remschijven, remklauwen en blokken zijn vernieuwd maar het. Ook als ik achteruit rijd en rem dan remt de auto prima en hoor ik geen. Ik reed van stal naar huis en merkte dat mijn auto achter sinds vandaag een raar geluid maakt bij het remmen. Daardoor hoorde we ook een bonkend geluid, vooral als er aan het stuur.

Een keer uit nood de rem intrappen en hij was doorgebroken. Vorige week toen ik weg reed van mij bijbaantje hoorde ik bij het remmen een echt hard soort bonkend geluid bij het remmen, en de. Sinds het vervangen van mijn remblokken hoor ik soms een tik bij het remmen, volgens de garage kan dit geen kwaad. Iemand ervaring met een bonkend geluid tijdens het remmen? Wanneer ik van hoge snelheid 160+ hard rem tot ongeveer 100 beginnen de remmen (denk ik tenminste) vrij hard een kloppend geluid te. Als ik traag rij en dan rem is het net of mijn voorrem telkens een kloppend geluid geeft alsof iets tegen metaal slaat. Alleen bij het afremmen, met name het laatste gedeelte tot stilstand, hoor ik een bonkend geluid. Ik hoef hiervoor niet eens hard te remmen.

Weer eens wat anders, tijdens het remmen hoor ik een soort van bonkend geluid van de rechterkant , voor of achter? Zodra ik rem, verdwijnt het geluid; laat ik de rem weer los, is het er weer. Op het oog is er niets afwijkends te zien, en alles aan het linker voo. Ik ben sinds kort in het bezit van een Volvo v40 T4 (Familycar ;)). Bij het proefrijden geconstateerd dat de remschijven aan de voorzijde krom.

Hey, Al geruime tijd heb ik last van een kloppend geluid die van langsachter komt tijdens het remmen met mijn Opel GT. Het is te horen als ik rem met de auto en bij het stil komen te staan van de auto klinkt het metaalachtige geluid.