Koelsysteem auto doorspoelen

Je kunt het koelsysteem spoelen met soda of, zoals Mercedes voorschrijft. Zeker omdat je niet dagelijks op de auto hoeft te vertrouwen. Voor het vervangen van nieuwe koelvloeistof, het plaatsen van een nieuwe waterpomp of montage van een nieuwe radiateur is het verstandig. Mijn neef (automonteur) vertelde mij dat ze dat gebruikten (vaatwasmachinemiddel). Af laten koelen, en grondig doorspoelen met water. Ik heb de "flush"-actie gedaan na een revisie van het totale koelsysteem.

Je kunt daar het beste een koelsysteem reiniger voor gebruiken. Ouwe gore koelvloeistof uit auto janken 3. Antivries – Koelsysteem doorspoelen, antivries toevoegen. De autokachel kan inwendig worden schoongemaakt door beide slangen van de motor los te. Heb wel eens gelezen dat dat met soda kan. Aftappen, sodaoplossing er in, ff laten draaien (zonder thermostaat), aftappen, spoelen met water. Dan hiermee je koelsysteem vullen en motor starten en warm laten worden. Graag wil ik binnenkort mijn koelsysteem eens reinigen.

Koeling: koelsysteem spoelen Het warme weer van de achter ons liggende periode heeft heel wat klassiekereigenaren wat bezorgd doen. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Het koelsysteem van mijn renovatie VS zit vol met een soort kalkaanslag. Spoelen met soda helpt ook, wel direct daarna met schoon water spoelen. Ik wil het koelsysteem daarom goed doorspoelen en daarna vullen met.

Ik heb zeer goede ervaringen met het schoonmaken van het koelsysteem met cola ( coca cola ). Laat het koelsysteem leeglopen goed spoelen. Ik wil mijn koelsysteem schoonmaken, de boel koelt niet lekker en ik vind. Gewoon in je koelsysteem kieperen , goede toer rijden en spoelen.