Koelsysteem ontluchten mercedes

Ik ben al een tijdje bezig om lucht uit men koelsysteem te krijgen. Hoe ontlucht ik het koelsysteem na vervanging koelvloeistof bij. Koelsysteem ontluchten (oplossing)renault16.

Koelsysteem ontluchten mercedes

Hallo, Ik ben op vorige forums weleens ideeen hierover tegengekomen, zoals het opkrikken van de auto. Ik denk dat er dus lucht in het koelsysteem zit. Of dit uitlaat gassen of gewone lucht is. Het koelsysteem behoort zichzelf te ontluchten.

Een aantal factoren kunnen dat belemmeren. Vraag bij de Mercedes dealer wat voor koelvloeistof in jou type motor moet. Let ook op dat je hem goed ontlucht als je hem bijgevuld hebt! Op een of andere manier ontlucht hij niet en komt er geen voldoende. Hoi hoi, Ik wil voor de winter mijn koelsysteem verversen,met G12+koelvloeistof. Eerste vraag:ontlucht het systeem zichzelf ? Weet iemand hoe ik de A4 kan ontluchten? Trots eigenaar van 0pk aan AUDI power en (185pk + 240pk mercedes power).

Ik weet niet of het systeem zichzelf ontlucht. Weet je zeker dat je het systeem goed ontlucht hebt? W201 en W124) zijn de Mercedes-koelsystemen zelfontluchtend. Indien het koelsysteem niet werd ontlucht, zijn die liters die bijvult niet die je kwijt bent, maar. Dit is het hele doen en laten van het ontluchten van uw koelsysteem. Begin eens met het gesloten koelsysteem goed te ontluchten. De terug komende kant van het koelsysteem zit dan ook weer. Helaas ben ik er gister toch achter gekomen dat ik een probleem met koeling heb.

Maar voordat je dit doet wees zeker ervan dat je koelsysteem goed ontlucht is anders kan deze er ook water eruit gaan gooien. Ik heb wel al gelezen dat de radiator ontlucht zou moeten worden, maar een. Dan vul je het koelsysteem van de auto met stilstaande motor en alle ontluchtingen open. Hoe kan ik het beste het koelsysteem ontluchten?

Zou iemand een stappenplan willen opschrijven. VADIS, tot die tijd: Wie kan mij vertellen hoe ik mijn koelsysteem moet ontluchten. Mercedes S-klasse coupe V8 , nieuwstaat,automaat en alle opties, lpg.