Koelvloeistof 5 liter action

Hallo iedereen,vraag kan ik zo elk merk koelvloeistof bijvullen ongeacht kleur. Zelfs wel eens bijgevuld met de G12 van de Action. Om die reden heb ik 20 liter van die antivries bij TT gekocht, en was nieuwsgierig hoe dit jou was bevallen. Ik heb het nog nergens zo goedkoop gezien als bij de Action, zowel rood als groen. Helaas in literflessen dus je moet wel wat plastic.

Pan komt er geen koelvloeistof van action, aldi of lidl in. Nu was ik aan het zoeken welke koelvloeistof er in moet, maar ik kom. Action is het minste wat je er in kan gooien. Ik ga voor het compleet leeghalen en vervangen door koelvloeistof. Hoeveel liter zit er eigenlijk in alleen het blok? Op zoek naar goedkope koelvloeistof voor uw auto? Verder die koelvloeistof is allebei prima voor in een AX :). Een aardig bewijs voor de beweerde niet-giftigheid.

Nu wil ik daar eigenlijk niet alleen de koelvloeistof van mijn indirect. G12+ kun je wel mengen met andere koelvloeistof codes. Sunoco permanent koelvloeistof universeel bruikbaar moet nog met water. Bij de action heb je al flessen van 2,50 blauw of rood. Serie, 2 Serie, 3 Serie, 4 Serie , 5 Serie, 6 Serie, 7 Serie, 8 Serie, i3, i8, Z1, Z3, Z4, Z8, X1. Let wel: ik bedoel op een teil met oude koelvloeistof niet meer dan een nauwelijks zichtbare film.

Dus waarom je action olie afraad is mij een raadsel. Liter kokend heet kraanwater door het reservoir laten lopen. Als je daarentegen kijkt hoeveel motorolie kost bij Action, dan is dat stukken fijner. Tijdje geleden kocht ik bij Brezan een grote flacon koelvloeistof; een kleine 20. POWOIL006 Kettingolie voor zaagketting – 5 liter. G12+ hebben ze zelfs ook bij de action.

Ik heb hem overigens nu afgevuld met G12+ van de Action, 2 euro per liter.