Koelvloeistof action goed

Hallo iedereen,vraag kan ik zo elk merk koelvloeistof bijvullen ongeacht kleur. Los daarvan is koelvloeistof van de Action niet zo erg, zou er alleen geen. Ik was vandaag toevallig in Action en heb hun G12+ koelvloeistof eens.

Koelvloeistof action goed

C, en dient goed tegen vorst te kunnen, tot wel -35°C. Koelvloeistof is zo goed als op (volgens mij een gele kleur), en moet dus. Kan ik er dan gewoon de goedkoopste van de Action ingieten. De koelvloeistof laat trouwens witte vlekken achter, zeer goed waarneembaar, zelfs na maanden nog.

Koelvloeistof action goed

En die G12+ zag ik niet bij de action. Dus is het aan te raden eerst alles goed leeg te laten lopen. Afgelopen week een ervaring opgedaan met G12+ koelvloeistof die ik wil. Voor de wissel heb ik destijds eerst het blok goed doorgespoeld omdat. Ik haal de koelvloeistof en de olie ook gewoon bij de Action.

Andersom kan men een heel goed gevoel hebben (gebaseerd op prijs..?) bij. Alleen nou heb ik koelvloeistof gezien bij de action 1L voor 1. Gebaseerd op één of meerdere van uw zoektermen). Goed opgemerkt Dennis over het mixen, ben ik vanmorgen van Schiedam.

Koelvloeistof action goed

Pan komt er geen koelvloeistof van action, aldi of lidl in. Blokje spint netjes, de koppeling komt goed vrij en slipt niet. Heeft er ook iemand ervaring met koelvloeistof van de Action?

Nee, van de koelvloeistof van de Action gaat je koppeling slippen. De kleur van koelvloeistof houdt verband met de motoren waarin deze gebruikt kan worden. Voor een aluminium motorblok moet vaak een andere soort worden.