Koelvloeistof action rood

Hallo iedereen,vraag kan ik zo elk merk koelvloeistof bijvullen ongeacht kleur. Ik was vandaag toevallig in Action en heb hun G12+ koelvloeistof eens nader bekeken. Los daarvan is koelvloeistof van de Action niet zo erg, zou er alleen geen Action olie. Ik heb altijd de rode, die zijn toch voor alumi blokjes? Rood, blauw, groen: je komt koelvloeistof in alle mogelijke kleuren tegen. De kleur dient slechts ter herkenning en heeft niets met de kwaliteit.

De kleur van koelvloeistof houdt verband met de motoren waarin deze gebruikt kan worden.

Koelvloeistof action rood

Voor een aluminium motorblok moet vaak. Ik heb er een scheutje rode kvs bij gedaan, maar kan dit eigenlijk kwaad? Action trouwens te koop heeft voor €1,90 per liter, maar dat ter zijde. Mag je als het koelsysteem leeg is compleet rode koelvloeistof gaan. Kan ik er dan gewoon de goedkoopste van de Action ingieten. Gietijzer blok met Alu kop, kan er Gamma.

Meestal is deze ook roze of rood van kleur. Alleen nou heb ik koelvloeistof gezien bij de action 1L voor 1. Nu zag ik bij de Action rode koelvloeistof.

Koelvloeistof action rood

Ook geschikt voor aluminium en lichtmetalen motoren. Mijn vraag is ; mag ik die twee soorten door. MB en héle goedkope bij de Action, komt volgens mij.

Een auto van 10 jaar oud een halve liter koelvloeistof bijvullen is niets bijzonders.