Koelvloeistof bmw e46 bijvullen

BMW gebruikt longlife koelvloeistof en is m. BMW-Mobiel: Eerst controleren welke kleur vloeistof erin zit, dan bijvullen met roze of blauw. Meer resultaten van bmwdriversforum. BMW E46 how to Check Radiator fluid level","rh":"youtube. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Ik weet dat er rode G12 en blauwe G11 koelvloeistof is, maar welk soort. Woonplaats: Brabant: Mijn BMW: E46 sedan.

Ik voreg mij af bijvullen met water verstandig? Regelmatig koelvloeistof bijvullen of een plasje koelvloeistof op de bodemplaat of onder de auto? Zakt het dan zeker op lekkage laten nazien. Dus, ik heb de koelvloeistof laten bijvullen en de melding is niet meer opgekomen.

Moet om de paar dagen koelvloeistof bij vullen – AutoWeek. Maar het beste is omdat er roze koelvloeistof inzit en je wil bijvullen dat je dit best met roze doet, enkel in het. Voor een e46 zou ik kroon sp11 long life aanraden. Welke achterlijke bmw garage doet dit en bij welk model?

Een brandstofmotor wordt warm doordat een (vrij groot) deel van de energie die vrijkomt bij het verbranden van brandstof omgezet wordt in warmte.

Koelvloeistof bmw e46 bijvullen

Kan iemand me vertellen welke koelvloeistof ik moet bijvullen bij een 318i uit. Jammer dat BMW geen duidelijke specificaties hierover in de. De onderhoudsvrije accu van de BMW ligt in de achterbak. Teveel olie bijvullen is bijna net zo slecht voor de motor als te weinig.

Jongens, ten eerste hartelijk bedankt voor de berichten. Weet iemand de preciese procedure voor het. Geregistreerd: Zo 14 14:27:45: Type BMW: E46. Mijn maat heeft een e46 318i en moet om de 700 km zijn koelvloeistof bijvullen het vlottertje ( in het kvs bakje ) staat dan helemaal naar. Bij de volgende gelegenheid koelvloeistof bijvullen. Onlangs wilde ik mijn BMW e46 318 starten en sloeg de motor niet aan. Ik zou gewoon BMW koelvloeistof aanschaffen, dat kost je ook de kop niet.

Dit doe bijvullen en motor laten lopen een paar keer tot het peil.