Koelvloeistof g12+

Ik rij al meer dan een jaar met GAMMA koelvloeistof. De oude versie van G12 is de G11 en die is groen van kleur. Dealers, niks geen Halfords of Gamma spul. Zo ja, kan ik er dan gewoon koelvloeistof bijgieten? G12 in een auto die voor G11 is gemaakt gaat mis en vice versa. Eurol koelvloeistof g12+ -36 lila 5l. Ik heb gisteren zelf koelvloeistof van de Gamma (blauw) bijgevuld daar.

Sommige merken (Texaco G12) claimen zelfs 14 jaar bescherming. Het mengen van verschillende soorten koelvloeistof en antivries kan. Rood, blauw, groen: je komt koelvloeistof in alle mogelijke kleuren tegen. Ook mis ik een stuk over de G12+ en soortgelijke koelvloeistoffen, deze wordt.

P Meet gewicht van accuzuur, anti-vries en koelvloeistof. Hallo mede alfisten, Ik heb laatst mijn koelvloeistof bij moeten vullen. Er zat rood kleurig koelvloeistof in en ik heb er blauwe van de gamma. G12+ kan bij alle soorten koelvloeistof in het VW gamma. Home Gamma Winterproducten Koelvloeistoffen & antivries. G12+ is een long life vloeistof die op een andere manier corrosie werend. De kleur van de Gamma ken ik niet, maar als ik de flacon mag.

Deze pagina toont Gamma Huismerk koelvloeistof folder aanbieding bij Gamma – details. MPM Koelvloeistof Premium Longlife -40°C G12+5L. Motection koelvloeistof -26° 5 liter LL G12 Motorolie. VW is G11, de rode is G12 en de nieuwe variant is G12+.