Koelvloeistof g12 gamma

Ik zie dat het binnenkort waarschijnlijk tijd word om de koelvloeistof van. Antivries van de Gamma voldoet zeer goed. Specificaties: Deze koelvloeistof heeft een G12+ goedkeuring van Volkswagen. Home Gamma Winterproducten Koelvloeistoffen & antivries Beta Koelvloeistof G12.

G12+ kan bij alle soorten koelvloeistof in het VW gamma. De kleur van de Gamma ken ik niet, maar als ik de flacon mag. G12+ is een long life vloeistof die op een andere manier corrosie werend. Deze pagina toont Gamma Huismerk koelvloeistof folder aanbieding bij Gamma – details. MPM Koelvloeistof Premium Longlife -40°C G12+5L. VW is G11, de rode is G12 en de nieuwe variant is G12+. GAMMA niet kan mengen met groene koelvloeistof van de PRAXIS. De oude versie van G12 is de G11 en die is groen van kleur.

V 18V GBS (€98,95) ○ Winter Onderhoud Auto ○ Gamma. Bleko Koelvloeistof G12 Longlife+ 1 liter. Ik rij al meer dan een jaar met GAMMA koelvloeistof. Dealers, niks geen Halfords of Gamma spul. Zo ja, kan ik er dan gewoon koelvloeistof bijgieten? G12 in een auto die voor G11 is gemaakt gaat mis en vice versa. Ik heb gisteren zelf koelvloeistof van de Gamma (blauw) bijgevuld daar.

Eurol koelvloeistof g12+ -36 lila 5l. Sommige merken (Texaco G12) claimen zelfs 14 jaar bescherming. Het mengen van verschillende soorten koelvloeistof en antivries kan. Rood, blauw, groen: je komt koelvloeistof in alle mogelijke kleuren tegen. Ook mis ik een stuk over de G12+ en soortgelijke koelvloeistoffen, deze wordt.

P Meet gewicht van accuzuur, anti-vries en koelvloeistof. Hallo mede alfisten, Ik heb laatst mijn koelvloeistof bij moeten vullen. Er zat rood kleurig koelvloeistof in en ik heb er blauwe van de gamma.