Koelvloeistof g12 praxis

Controleer regelmatig je oliepeil, de koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof. Coldax Coolant G12+ -38 is een koelvloeistof met een rode kleur die verwijst. Hallo iedereen,vraag kan ik zo elk merk koelvloeistof bijvullen ongeacht kleur. De kleur van koelvloeistof houdt verband met de motoren waarin deze gebruikt kan worden. Voor een aluminium motorblok moet vaak een andere soort worden.

Nu zag ik bij de Praxis blauwe koelvloeistof op basis van. Gooi jij maar eens rode G12 vloeistof in je pug. Nu las ik echt op de etiket van de BLAUWE PRAXIS: koelvloeistof. Mag je G12 met andere soorten mengen?

GAMMA niet kan mengen met groene koelvloeistof van de PRAXIS. De oude versie van G12 is de G11 en die is groen van kleur. Alleen nou heb ik koelvloeistof gezien bij de action 1L voor 1. Action, Gamma, Karwei, Praxis etc etc. VW is G11, de rode is G12 en de nieuwe variant is G12+.

Koelvloeistof is G12+ Dat is de standaard roze koelvloeistof. G12 type koelvloeistof mag altijd blijven zitten (heeft action ook) maar dan moet alle. Als ik je een merk mag aanraden zou ik voor de Eurol G12 gaan. Coolant SP 15 is een hoogwaardige, gebruiksklare Long Life koelvloeistof. Ford WSS-M97B44-D,Volkswagen VW TL 774-F ("G12 Plus"),MB 326. Ik vraag mij serieus af wat voor soort koelvloeistof je in de V6 het best.

Ik gebruik altijd blauwe van de Praxis. Vraagje, is dat ook de bruine drab die ik in mijn koelvloeistof reservoir zie zitten? Zitten er eigenlijk nog verschillen tussen koelvloeistoffen? Ik ga in ieder geval mijn koelvloeistof vervangen door een G12+ type.

De CO potmeter weer teruggeplaatst en de bedrading tot aan de Motronic.