Koelvloeistof lampje knippert vw

Ik merkte net ineens op dat mijn temperatuurlampje (koelvloeistoflampje?) begon te knipperen. Temperatuur stond gewoon netjes, zoals ie. Benzine Probleem: Het lampje van de koelvloeistof(=KVS) knippert. Wel bijzonder, omdat de VW dealer dit zelf had kort gesloten.

Knipperend koelvloeistoflampje wat zit er in het. Mijn lampje van me koelvloeistof in mijn cockpit blijft knipperen. Oplossing knipperend temperatuur-koelvloeistof-licht?

Koelvloeistof lampje knippert vw

Koelvloeistoflampje blijft knipperen?

Als de motor koud is krijg ik een alarm dat het koelvloeistofpeil te laag is (3 piepen plus knipperend waarschuwingslampje van de koelvloeistof). Lampje handrem+carterpakking VW Polo 1. Ook als de auto een paar uur stilgestaan heeft blijft het lampje ook uit. Misschien weet VW monteurke iets over bovenstaande problemen ? Nu is mij het koelvloeistoflampje gaan knipperen en steeds als ik de. G12-vloeistof die is speciaal voor VW, Audi, Seat en Skoda en. Als het knippert is er mogelijk een heel ernstig probleem.

Controleer peil van motorolie en koelvloeistof.

Koelvloeistof lampje knippert vw

Knippert het lampje, dan direct stoppen op een veilige. Hoi mensen , bij mij knippert het lampje van de kelvloeistof elke keer als ik hem. Longlife G-12 koelvloeistof welke VW gebruikt en adviseerd.

Wanneer het lampje knippert loopt de temperatuur iets hoger op dan. Als alleen het lampje gaat knipperen, is het je koelvloeistof-niveau. Starte de motor, alle lampjes gaan uit, piepjes en dat lampje begint te knipperen. Een vriend (collega) van mij werkt bij vw-audi dealer in breda en ik. VW Golf die even kan kijken in het boekje ? Hij had een golf II en bij hem bleef het temperatuurlampje knipperen. Is dat normaal dat het lampje koelvloeistof blijft branden na het tanken? Alleen als dat gaat knipperen moet je ff naar de garage.

Bij het starten van mijn Lupo blijft het indicatielampje branden.