Koelvloeistof opel corsa bijvullen

Een brandstofmotor wordt warm doordat een (vrij groot) deel van de energie die vrijkomt bij het verbranden van brandstof omgezet wordt in warmte. Qashqai, Serena, Terrano; Opel Agila, Corsa, Nova, Combo, Viva, Chevette. Zelf je koelvloeistof controleren kan in een aantal eenvoudige stappen met behulp van deze.

Koelvloeistof opel corsa bijvullen

Kan iemand mij helpen, welke koelvloeistof voor de radiator heb ik nodig qua kleur (roze loglife of blauw)? Koelvloeistof controleren, olie peilen en ruitensproeiervloeistof bijvullen. Als je regelmatig grotere hoeveelheden vloeistof moet bijvullen, kan dat duiden op.

Voer je kenteken in en vind direct de juiste koelvloeistof. We moeten wat vaker dan normaal koelvloeistof bijvullen. Mijn boordcomputer geeft aan "stand koelvloeistof controleren" , na het. Mijn collega had precies dezelfde melding(Heeft ook een opel astra). Ik krijg een melding op mijn dashboard scherm van mijn Opel Astra b. Ja, koelvloeistof bijvullen is makkelijk. Maar het beste is omdat er roze koelvloeistof inzit en je wil bijvullen dat je dit. Nu was afgelopen vrijdag mijn koelvloeistof op, ik direct bijgevuld.

Hebben wij ooit gehad met een Corsa. Heb je na het bijvullen je koelsystem ontlucht? Ik bij de pomp koelvloeistof gekocht, dop van de koelvloeistofresevoir eraf gedraaid en zag dat er nog maar een bodempje in zat. Net als motorolie of remvloeistof, is het koelvloeistofpeil en het daadwerkelijk bijvullen of vervangen net zo belangrijk voor het goed functioneren van uw auto.

Op Opel-TIS vond ik een opmerking over het gebruik van groene en rode. Als er moet worden bijgevuld, gebruik dan de voor dat. Mijn koelvloeistof stond iets onder het minimumstreepje van het expansievat, ik dacht ik doe er wat bij en nu staat het een paar centimeter. Ik heb enige tijd geleden een Opel Astra 2. Vanaf het begin verbruikt of verliest de auto koelvloeistof. Een lager niveau koelvloeistof dan gewoonlijk wijst doorgaans op een lek of een.

Het bijvullen van koelvloeistof is dan niet meer voldoende. De koelvloeistof in mijn auto loopt heel langzaam eruit. Even misschien een domme vraag maar hoeveel koelvloeistof kan er in het koelsysteem? Pfff, heb je je geheel systeem leeggetrokken of moet je gewoon bijvullen? Maar antivries is het voorschrift van Opel ! Maar zij raadden mij deze verandering van blauwe koelvloeistof naar rode.

Aanbevolen koelvloeistof Opel Astra. De WageNegaW website bevat informatie over antivries kleuren. Zoek uit wat en hoeveel antivries in de radiator van uw. De meest voor de hand liggende antwoord is een plas koelvloeistof onder de voorbumper of hetkoelvloeistof lampje gaat.

Ik ga op wintersport over twee weken en wil nog koelvloeistof + motorolie bijvullen.