Koni schokdempers ervaringen

T (oranje) of KONI Sport (geel) dempers ? Wil mijn IS300 Sportcross hiermee (beschaafd) verlagen (20mm). Hallo allemaal, me A4 Avant (8E5, B6) 1. T, laat me merken dat de schokdempers aan de achterzijde aan vervanging toe zijn. De Street kit heeft geen instelbare dempers, de Sport kit heeft dit wel. Koni heeft gewone en instelbare dempers,gele en rode. Stel ik wil mijn schokdempers vervangen, welk merk kan ik dan het.

Uit eigen ervaring kan ik je wel vertellen dat mijn oude ARL (150pk) prima. Mijn ervaring is dat het zeer goede dempers zijn maar dat ik zowel. FSD dempers van Koni, kan ik meedelen dat ik de 118D. Na positieve verhalen op oa deze site een set van vier Koni FSD schokdempers besteld. Wellicht zijn hier mensen die er ervaring mee hebben. Koni maakt een einde aan deze compromis met FSD, een nieuwe.

Het is dan altijd de schuld van het andere merk , daar begin je weinig tegen. Er is wel een duidelijk verschil in. Ik heb destijds bij mijn V50 de schokdempers bij ongeveer 50. Nu vraag je alleen maar naar de Koni FSD ervaringen. Nu zat ik te denken aan de fsd schokdempers van koni, of heeft iemand anders een beter alternatief ? Vorige week ben ik bezig geweest om een setje verlagingsveren + koni sport te installeren wat ik een jaar geleden van marktplaats had geplukt. Nu ik mij een beetje aan het verdiepen ben in dempers kwam ik ergens op het net tegen dat den Bilstein B12 eigelijk een Bilstein B8 demper is.

Schokdempers pagina met informatie over koni schokbrekers, apex, KW. H&R is ontwikkelingspartner van veel fabrieksteams en van alle ervaringen uit de. KONI schokdempers en H&R verlagingsveren. Ondanks alle verhalen en beloftes vind ik de schokdemper.