Koplamp aygo vocht

Water in je koplamp kan zorgen voor gevaar op de weg. Lees hier de opties om er eenvoudig van af te komen. Gebruik bijvoorbeeld een föhn of vocht.

Koplamp aygo vocht

Om het condens weg te halen uit je koplamp kun je het beste een fohn gebruiken, maar dat is tijdelijk ! De condens komt er door een lekkage. Ik zit met een probleem dat er vocht in mijn koplamp is gekomen. Dit is gekomen nadat een lampje vervangen is en het afdicht kapje niet goed.

Koplamp aygo vocht

Onze a4 heeft er ook last van, en ik moet. Als er erg veel condens aan de binnenzijde van het koplampglas zit.

Hierdoor kunnen de koplampen beschadigd raken en kan con-. Ik heb hier eerder ook al vermeld dat er soms condens komt in de koplampen. De één zegt dat het normaal is , de andere weer niet. Graag wenste ik te vernemen of er nog eigenaars zijn met dit type wagen met het probleem van condens in de koplampen en of dit probleem na vervanging. Antwoord: Ook ik heb deze winter ernstige vochtproblemen.

Soms is de eerste indicatie van vocht en lekkage problemen dat de ruiten snel beslaan. Goedendag, Sinds begin deze week zit er nogal wat vocht in mijn rechter koplamp.

Koplamp aygo vocht

Ik heb deze bekeken en geen scheurtjes of dergelijke. Koop Toyota AYGO tegen kortingsprijzen online : uw aankopen van Koplamp AYGO worden bij Koplamp, de website voor automaterialen voor AYGO en.

Maar als het vocht eruit is dan zie ik dat het glas van beide koplampen heel vuil is, plekken en beslagen. Has anyone else experienced this problem? Er is dus niks veranderd, alleen die zakjes nemen nu het vocht op totdat het is verzadigd.