Koplamp scooter doet het niet

Sinds vorige week werkt mijn rechter dimlicht niet meer. Hoewel ik denk dat als zowel je voor als achterlamp niet werkt, het niet aan de lamp ligt maar aan de bedrading. Dimlicht en kleine lampen voor doen het niet.

Koplamp scooter doet het niet

Ik was bij een vriend en die wou zien hoe het voorkapje eraf ging bij mn rieju mrx. Dat liet ik zien maar toen ik hem er weer op deed deed hij.

Voorlamp werkt niet meer GSX600F – Techniek, vragen en antwoorden. Doet de nieuwe lamp het niet, ondanks dat het van hetzelfde wattage. Mijn ontdekking was dat in mijn koplamp twee lichtbronnen zitten: een. Nu valt dus zonder aanleiding mijn dimlicht uit na een tik op mijn koplamp gaat die weer aan. Als enkel dimlicht niet werkt en groot licht wel.

De verlichting werkt maar als ik mijn licht aansteek rijd de scooter niet meer en als ik. Aan de koplampen ben ik nog niet begonnen omdat dat. Je koplamp zal je niet kunnen vervangen door LED verlichting. Toen vervangen en nu werkt het al weer een paar weken. Koplampen zijn over het algemeen niet gezekerd.

Overigens zie ik regelmatig wel Sjonnies met een scooter met een electrische starter. Techniek: Overige electronische zaken: Weet iemand soms waar. Wat is de reden dat de koplamp steeds kapot gaat? Maar is het in dat geval niet vreemd dat beide koplampen het niet doen? Voor koplampen bestaan standaardmaten, zoals H1, H4 en H7. Wanneer de verlichting ook na het vervangen van het lampje niet werkt, zet dan de verlichting.

De koplamp van uw scooter of brommer is niet alleen belangrijk voor uw eigen veiligheid, maar voor die van medeweggebruikers. Hoi Forumgebruikers, Ik zit met een rare situatie, gisteren startte ik mijn auto en tijdens het wegrijden viel de verlichting van mijn linker koplamp.