Koppakking kapot doorrijden

Goed, ik heb dus een kapotte koppakking. Hoe erg is het: lekke koppakking Fiat? Motor oververhit… Kan de oorzaak een lekke.

Koppakking kapot doorrijden

Wat is de prognose voor een lekke koppakking?

Rij ik in een tijdbom of zou ik nog jaren kunnen doorrijden? Als je te lang met een kapotte koppaking blijft doorrijden, loopt inderdaad de motor in de soep. Hmm hoe lang je kan blijven doorrijden is afhankelijk van hoe lek de koppakking is. Als hij verder bijna niks verbruikt kun je er gewoon mee doorrijden. Maar als daar ook maar iets kapot ging wat niet op een lampje leek ging het.

Ik heb net zaterdag een Toyota Starlet gekocht (P7, 1.0 xl Se) en op de terugweg had ik gelijk een lekke koppakking. Of denk ik er te simpel over een waarschijnlijk de koppakking lek? Met een vrachtwagen kun je nog best 100. En wat gemaakt is gaat hoop ik niet meer kapot. Een koppakking kan op verschillende manier niet goed afdichten waardoor lekkage ontstaat. Lekke koppakking en thermostaat kapot? Hallo, Bij mijn auto moet de koppakking vervangen worden.

Als iemand hier zegt dat je ermee kunt doorrijden en je blok loopt in puin, wat. Ik houd van doorrijden, maar scheur niet met mijn auto. De ANWB monteur vertelde dat wanneer ik nog even was doorgereden zonder. Ik dacht toen dat de koppakking lek was. Hoe lang kan ik nog doorrijden met een lekke koppakking? De koppakking + aanverwante pakkingen gaan vervangen worden.

Deze jongen vertelde mij dat hij er voor 99 % zeker van is dat de koppakking kapot is. Ze hadden vloeistof bij de olie gevonden.