Koppeling blijft ingedrukt

Beste, Eergister bleef bij het schakelen mijn koppelingspedaal in een ingedrukte positie hangen. Bij het verder schakelen "sprong" hij weer. Mijn auto heeft een probleem; het koppelingspedaal bleef gisteren helemaal naar beneden zitten.

Koppeling blijft ingedrukt

Al een paar keer meegemaakt dat die niet volledig terug op komt. Eigenlijk enkel als ik die lang aan het induwen was, bijvoorbeeld bij filerijden.

Koppelings pedaal komt niet meer uit zichzelf naar. Sinds we met onze peugeot partner door zeer zware regenbuien gereden zijn, komt het koppelingspedaal niet meer goed omhoog.

Koppeling blijft ingedrukt

Hallo, heb een Volkswagen golf III, af en toe blijft mijn koppelingspedaal helemaal ingedrukt, kan dan ook niet schakelen. De versnellingsbak blijft “meelopen”. Vandaag bij zeer hard optrekken met de RS bleef de pedaal van de koppeling wat hangen , ik had niet de indruk dat de koppeling slipte maar. Ik heb problemen met mijn koppelingspedaal die af en toe blijft hangen 😯 dan pakt hij ook erg snel op daarna moet ik hem met mijn voet. Af en toe blijft het koppelingspedaal halverwege hangen. Schakelen gaat dan niet en als ik met mn voet het pedaal een klein zetje omhoog.

Mijn koppelingspedaal blijft soms hangen wat kan het zijn! Van mijn V50 blijft soms het koppelingspedaal hangen bij het ontkoppelen. Ook wanneer het pedaal wel helemaal omhoog komt zit er.

Koppeling blijft ingedrukt

Problemen en Oplossingen – koppeling pedaal blijft hangen. Zoals je kan zien blijft het ingedrukt hangen en als ik het pedaal handmatig terug uitrek blijft hij ook gewoon "van boven" hangen. S13: Hallo allemaal, Sinds een half uur heb ik een probleem met mijn koppelingspedaal. Of het nou koud weer is of warm weer, de koppeling blijft soms half hangen. Dit gebeurt voornamelijk ook wanneer ik de auto laat afremmen op.

Het kan niet anders dan de koppelingscilinder zijn. Gelijktijdig kan de versnellingsbak niet worden bediend en blijft het gas hangen. Soms blijft het koppelingspedaal onderin hangen (samen met een forse "tok") en dan is de versnellingspook ook niet meer in een andere. Hey Fokkers, Ik heb een vraagje over de koppeling van mijn Peugeot 206. Het voelde alsof ik erdoorheen trapte, en hij bleef ook een stuk ingedrukt staan. Kan zijn dat die begint te rafelen en dat hij daardoor af en toe blijft. Vorig jaar een nieuwe koppeling laten plaatsen.

Viel mij op dat met het indrukken van het koppelingspedaal er een soort "hobbel" of "weerstand" was. Dacht eerst dat het een Vloer mat was. Als ik de pedaal indruk kan ik schakelen, en als ik de pedaal.