Koppeling gaat stroef

Ik denk eerder dat de kabel die het pedaal naar de koppeling gaat versleten is ofzo, maar ben eigenlijk 99% zeker dat de koppeling onmogelijk. Daarnaast zou de huidige drukgroep (die ook zou maken dat de koppeling zwaar gaat) zwaar op de koppelingskabel drukken, waardoor de. Wisselend gevoel koppelingspedaal: vreemd? Het probleem is dus dat mijn koppelingspedaal heel zwaar gaat, echter schakelt hij wel soepel verder. Alle versnellingen gaat ie normaal en.

De dealer heeft de koppelingsplaat,drukgroep en. He mensen, ik vind dat mijn koppeling erg stroef gaat met induwen wat zou dit kunnen zijn? Koppeling intrappen gaat zeer moeilijk! Heb pas een nieuwe corsa en het is soms toch wel.

Het enigste wat mij opvalt is dat koppeling behoorlijk zwaar gaat zit niet te wachten op een nieuwe kan dit met een kleine reparatie dit opgelost. Moeilijkheden om te schakelen; Zeer zacht of zeer stroef koppelingspedaal; Slippende koppeling; Vreemde geluiden of trillingen, … Bij twijfel over het goed. Ik wil proberen om de koppelingskabel te smeren. Als de kabel dan stroef gaat dan loont smeren. Hallo, Ik heb een Derbi senda extreme, maar mijn koppeling gaat erg. Ik heb een probleempje met een Kawasaki KX250, namelijk mijn koppeling gaat heel zwaar het ligt niet aan de kabel, want op het blok gaat het. Het schakelen (versnellingspook) gaat de. De koppeling gaat niet stroef, maar is naar mijn gevoel wat aan de zware kant.

Nu moet ik zeggen dat ik op mijn ZX7R met een hydraulische. Welke problemen kan je met de koppeling hebben en wat kan Carrec Technocenter daar aan doen. Terwijl dit met uitgeschakelde motor wel makkelijk gaat. Hallo, ik heb een vraag over mijn koppeling deze koppelt nog goed maar gaat heel zwaar en je voelt precies wanneer je hem egt indrukt.