Koppeling gaat zwaar peugeot 307

De dealer heeft de koppelingsplaat,drukgroep en. Hallo luitjes, Ik voel dat onze koppeling zwaar gaat sinds een week ,niet. Bij deze auto gaat de koppeling steeds zwaarder, Mijn vraag: Is deze kabel te smeren of moet deze vervangen worden of zijn hier nog andere. Ik reed deze week in de 307 hdi ban mijn schoon ouders. Dat de koppeling zwaar gaat kan ook liggen doordat de scharnierpunten aan het pedaal zwaar gaan, smeren is dan de.

De koppeling grijpt behoorlijk laat aan en trapt zwaar in. Houd me op de hoogte over de Peugeot 307. Ervaringen van eigenaren op het forum van de Peugeot 307, pagina 6. Persoonlijk vind ik de koppeling van een C5 redelijk zwaar. Daarom zei ik ook, eerst even bepalen of de koppeling wel zo zwaar gaat als je denkt.

Neem dan wel de 90 pk, de 110 pk heeft een te zwakke koppeling voor het hoge koppel. Voorkeur gaat daarbij uit naar model T6 oftewel de facelift met. Wanneer de koppeling daarbij zwaar of stroef gaat en het gevoel geeft dat hij plakt, kan. Welke problemen kan je met de koppeling hebben en wat kan Carrec Technocenter daar aan doen.

Terwijl dit met uitgeschakelde motor wel makkelijk gaat. Goedemiddag, Even een vraagje nav de koppeling. Vaak als de koppeling zwaar gaat is het een teken dat de drukgroep er aan zit te komen. Terug naar de dealer en de koppeling laten afstellen en anders vervangen. Hdi koppeling gaat zwaar tellerstand: 340.

Peugeot 307 heeft CAN- of VAN-bus, afhankelijk van de leeftijd van dat ding. Aantal deuren: 5; Plaats: Goirle; Extra: Kenteken: NED. Peugeot 205 (denk ik, zo iets van 10jaar oud denk ik ).