Koppeling grijpt hoog aan

Ik rijd nu sinds een jaar en half met een audi a4 1. Als de koppeling van je auto erg hoog aangrijpt, betekent dat, dat de. De dealer zei dat dat verschilt per auto.

Koppeling grijpt hoog aan

Hallo, mijn vriendin heeft een Nissan Micra, waarbij de koppeling pas als hij bijna boven is de auto laat rollen. Koppeling pakt enorm laat op vergeleken met eerst. Ik kan het pedaal ongeveer een derde of zo op laten komen eer hij aangrijpt. Zoals de topic titel al zegt grijpt mij koppeling niet lekker aan. Heren, Mijn koppeling pakt erg hoog op, op het laatste moment.

Voelt niet zwaar aan en slippen doet hij ook niet. Das toch fijn als een koppeling hoog aangrijpt? Dat noemen ze ook wel een sportieve koppeling. Hoef je hem tenminste niet zo ver in te. Toen vond ik eigenlijk al dat de koppeling vrij hoog "aangreep" en bij het schakelen moet je.

Ik heb onlangs een C5 break aangeschaft. Ik ben er erg tevreden mee, echter de koppeling grijpt erg hoog aan. Na plaatsing van een nieuwe zelfstellende koppelingskabel is het niet beter geworden. Hallo , ik zou graag willen weten of je aan de koppeling iets aan kan afstellen. Ik wil wat kwijt over de hoogpakkende koppeling. De koppeling grijpt pas heel hoog aan, als ik het pedaal al bijna helemaal.

Eigenlijk heb ik vanaf het begin (2,5 jaar geleden) al het gevoel dat de koppeling hoog pakt, toen had ie 117. Hallo, Heb sinds kort een nieuwe overbrenging set van Malossi gekocht en ook gelijk een nieuwe malossi koppeling en koppelinghuis.