Koppeling hoog aangrijpingspunt

Dag beste autokenners, Wie kan mij vertellen waarom het aangrijpingspunt van de koppeling van mijn A4 2. Motor & aandrijving: koppeling hoog en na. Beste forum leden, Ik heb een Renault Twingo 1.

Koppeling hoog aangrijpingspunt

De auto remt weer alsof hij nieuw is maar na een paar dagen blijkt dat het aangrijpingspunt van de koppeling ineens heel er hoog zit. Ik heb al me koppelingsplaat en lagers en dergelijke al vervangen. Ik heb verleden jaar de koppeling van mijn Alfa diesel laten vervangen en de.

Het is overigens wel iets bij te stellen als je het aangrijppunt te hoog vindt. Versleten koppeling kun je merken las je een hoog aangrijpingspunt hebt en als je bijvoorbeeld in de 2de of zelfs 3de versnelling weg kunt. Wat ik een storend iets vind, is het feit dat de koppeling zo hoog afgesteld staat. Het aangrijpingspunt (het moment dat de auto gaat bewegen). Ik moet het hoog laten opkomen alvorens de auto in beweging komt.

Sinds een jaar heb ik een 406 break 2. Bij het testrijden vond ik al dat de koppeling hoog aangrijpt maar dat went snel. Pedaal niet helemaal onderaan afstellen, aangrijpingspunt mag niet lager. Heren, Mijn koppeling pakt erg hoog op, op het laatste moment. Voelt niet zwaar aan en slippen doet hij ook niet.

Koppeling hoog aangrijpingspunt

Problemen en Oplossingen – koppeling pakt hoog. Wanneer de koppeling merkbaar gaat slippen moet je er gewoon een nieuwe in zetten.

Ik heb voor de vakantie mijn koppeling laten vervangen en ik vind dat het aangrijpingspunt vrij hoog ligt. Ik merk dit omdat in de 308 leaseback. Initiale vind ik dat de koppeling erg hoog zit. Ik moest dan ook wennen aan een aangrijppunt wat lager lag. Zoals de topic titel al zegt grijpt mij koppeling niet lekker aan.

Er zit een nieuwe koppeling in, maar het aangrijppunt zit hoog en is vrij zacht. Laat de koppeling goed afstellen deze heeft een te hoog aangrijpingspunt wat bij filerijden vermoeiend is. Ik had een foute versnellingsbak, is onder garantie. Hoog aangrijpingspunt is niet normaal voor een 850. Wat is de km stand, en bij welke stand is de koppeling vervangen?

Ik dacht meteen dat er iets met de koppeling was maar ik heb. Varieren van het aangrijppunt van de koppeling is 99% te wijten aan een versleten dubbelmassavliegwiel. Verder zit het aangrijp punt van de koppeling vrij hoog en gaat het pedaal. Vandaag mijn koppelingskabel afgesteld.

Aangrijppunt is nog steeds erg hoog, dus binnenkort alsnog gewoon de nieuwe koppeling erin.