Koppeling maakt geluid bij loslaten

Je hoort tijdens het koppelen (koppeling omhoog en gas bijgeven) een. Nu maakt deze een ratelend geluid wanneer ik de koppeling loslaat, het klinkt vrij onschuldig maar toch. Hoi, Nu wil ik graag het volgende symptoon beschrijven: indien de motor staand op de bok in de vrijstand loopt, dan hoor je een snel geratel; wanneer ik echter.

Koppeling maakt geluid bij loslaten

Hallo ik heb een vraag over een raar geluid bij het opkomen van de koppeling. Maar jij denkt dus dat in dit geval de lager herrie maakt als deze niet.

De koppeling maakt een verbinding tussen de motor en de versnellingsbak door de koppelingsplaten tegen. Ja ik heb hier dus een probleem dat de garagist ook niet weet.

Koppeling maakt geluid bij loslaten

Onderwerp Schurend geluid na loslaten koppeling! Als ik de koppeling in druk, dan hoor ik dit geluid niet. Zodra ik de koppeling indruk is het geluid weg. Als ik mijn auto stationair laat draaien en mijn koppeling in hou, dan hoor.

Als ik op zijn 1e versnelling koppeling loslaat hoor ik een tik. Ik heb me laten vertellen dat het het druklager is en omdat deze mee draait ook na het loslaten van de koppeling zou het geluid dus ook na het. Geluid is nu ook af en toe hoorbaar bij het gas loslaten. Peugeot, hun ervaring en kennis maakt het een stuk voordeliger vind ik. Stationair maakt ie dus geen lawaai?

Koppeling maakt geluid bij loslaten

Sinds vandaag heb ik gemerkt dat mijn koppeling een raar geluidje. Het rare is dat hij dit geluid alleen maakt wanneer ik de koppeling loslaat. Als ik dus de koppeling inhoudt dan hoor ik het ratelend geluid niet.

TDCI maakt een ratelend geluid wanneer de koppeling ingedrukt wordt. Eigenaardig genoeg heb ik dit niet wanneer de. Na het verhelpen van het vochtprobleem bemerk ik nu iets anders. Bij het loslaten (opkomen) van de koppeling hoor ik een piepend geluid. Als het gerammel niet weg is dan moet ik nog een keer.

Bij schakelen en koppeling loslaten hoor je altijd een “Klak” geluid. Dit klinkt als een oude versleten auto, die zulke bijgeluiden maakt. Ook verdwijnt het geluid als ik de koppeling intrap. Als je de koppeling loslaat gaat de trekker dan meteen rijden of blijft hij.