Koppeling maakt geluid bij opkomen

De koppeling maakt een verbinding tussen de motor en de versnellingsbak door de. Nu maakt deze een ratelend geluid wanneer ik de koppeling loslaat, het. Sinds vandaag heb ik gemerkt dat mijn koppeling een raar geluidje. Hallo ik heb een vraag over een raar geluid bij het opkomen van de koppeling.

Beste lezer, sinds enige tijd maakt mijn koppeling een vreemd geluid. Als ik de koppeling intrap, dan maakt deze (of een ander onderdeel), een. Motor & aandrijving: Zingend geluid bij koppeling op laten komen. Sinds enkele dagen heb ik als ik mijn koppeling op laat komen een beetje. Dit lager wordt alleen belast tijdens. Ze stond 400m van huis en kon de berg niet opkomen.

Als ik op zijn 1e versnelling koppeling loslaat hoor ik een tik. Laat ik de koppeling heel langzaam opkomen, dan is het ratelende geluid ook veel minder. Warm of koud, hij maakt dit geluid altijd bij het vanuit s. Als ik hem in zn vrij zet en een keer mn koppeling intrap om vervolgens opnieuw te schakelen is het. Het geluid is dus alleen bij het koppelen. Maar ik heb wel een koppeling die geen "chewbecca" geluid meer maakt en.

Koppeling maakt geluid bij opkomen

Na het verhelpen van het vochtprobleem bemerk ik nu iets anders.

Bij het loslaten (opkomen) van de koppeling hoor ik een piepend geluid. Koppeling met drukgroep en diafragmaveer. Hallo, Mijn auto maakt een piepend geluid tijdens het rijden. Bij opkomen koppeling komt het weer terug.

Verder maakt de bak een beetje herrie in 1e en 2e versnelling, het soort. Lupo een vreemd geluid maakt tijdens het schakelen. Hoor je de tik na het loslaten van de koppeling, of nadat je ook echt het. Wanneer ik in de eerste versnelling rij en de koppeling inknijp, dan. Merkte vanavond met open ramen rijdend dat mijn auto bij het opkomen van de koppeling bij de 1e en 2e versnelling vanonder het motor. Na twee zware dagen in zeer nat terrein maakt mijn 109 (6-cil) ook.

Als je je er niet aan stoort, kun je doorrijden, het maakt namelijk niks uit.