Koppeling piept bij intrappen

Dit veroorzaakt een piepend geluid bij het intrappen en loslaten van de koppeling en moet vervangen worden. Licht, fluitend geluid koppelen met koude motor GEVONDEN. Auto maakt bij intrappen koppeling een piepend geluid, wat kan dit. Sinds vanmiddag piept mijn auto, als ik mijn koppeling heb.

Kan iemand mij helpen met het volgende probleem. Bij het intrappen bij de koppeling komt er een raar piepend geluid. Piepend geluid bij intrappen koppeling.

Koppeling piept bij intrappen

Als ik de koppeling weer loslaat is het. Kan het piepen weer weggaan dat het iets tijdelijks is of word het naar alle waarschijnlijkheid erger. Sinds een paar dagen komt er een piepend geluid uit het vooronder als ik de koppeling intrap. De koppeling is recent vernieuwd door de. Telkens ik het koppelingspedaal indruk hoor ik iets piepen.

Zodra ik de koppeling intrap verdwijnt het piepende geluid. Je hoort tijdens het koppelen (koppeling omhoog en gas bijgeven) een. Een falend druklager hoor(en voel) je vaak ook bij het intrappen. Geluid is alleen te horen als ik de koppeling intrapt. Soms lijkt het ook als ik de koppeling intrap dat er ergens eenklei knikje zit.

Ben bang dat er grote kosten gaan komen. Gisteren is de auto beginnen te piepen als ik de koppeling intrap. Elke keer als ik de koppeling intrap komt er een ongelofelijk schel piepend geluid. Hallo, Vandaag is mijn koppeling gaan piepen. De eerste ritjes erna ging alles perfect, maar sinds gister horen we een irritante piep bij het intrappen van het koppelingspedaal. Moeilijk te omschrijven geluid, maar het is niet piepend of iets dergelijks.

Als je dan de koppeling snel intrapt en het geluid NIET direkt stopt.