Koppeling piept bij loslaten

Vaak als ik lange einden heb gereden, vervolgens even een tijdje stil sta en weer weg wil rijden, laat je de koppeling opkomen en dan hoor ik. Na het verhelpen van het vochtprobleem bemerk ik nu iets anders. Bij het loslaten (opkomen) van de koppeling hoor ik een piepend geluid.

Koppeling piept bij loslaten

Dit veroorzaakt een piepend geluid bij het intrappen en loslaten van de koppeling en moet vervangen worden. Als ik de koppeling laat opkomen bij draaiende motor hoor ik een.

De koppeling slipt namelijk niet en ik dacht dat zoiets het belangrijkste. Nou heb ik geen krakend geluid maar een piepend geluid bij het loslaten van de koppeling, misschien hetzelfde probleem?

Koppeling piept bij loslaten

Problemen met de koppeling van je auto? Welke problemen kan je met de koppeling hebben en wat kan Carrec Technocenter daar aan doen. Indien ik de koppeling in trap hoor ik een piepend geluid vanuit de.

Bij het intrappen en het loslaten van de koppeling hoor je een piepend. Heb de koppeling afgelopen week laten vervangen voor een luk. Moeilijk te omschrijven geluid, maar het is niet piepend of iets dergelijks. Het piepen zal dan waarschijnlijk ook "op de maat" te horen zijn. Als die piepende geluiden te horen zijn met optrekken en gasloslaten, dan zou het wel eens. Als ik mijn auto stationair laat draaien en mijn koppeling in hou, dan hoor ik netjes de motor draaien, nadat ik de koppeling loslaat hoor.

Koppeling piept bij loslaten

Hallo mijn koppelingspedaal piept en kraakt bij intrappen en loslaten. In de ED9 zit een ACT koppeling, hierdoor koppelt de CRX vrij zwaar, op zich. Nu heb ik last van een piepend geluid ter hoogte van de koppeling sinds kort. Door die manier zal het spul wel ongelijk slijten of aan het piepen komen.

Wanneer ik mijn koppeling intrap, lijkt het kuiken dood want dan. Als ik deze weer loslaat begint het kuiken weer te zingen tot zolang de motor warm is.