Koppeling ruikt verbrand

Citigo stinkt bij koppeling als ik bijv. Geeft je veel gas en laat je de koppeling langzaam opkomen, dan zullen de platen gaan ruiken. Telkens ik had accelereer (wat ik haast nooit doe :mrgreen: :happy: ) ruikt mijn koppeling verbrand.

Koppeling ruikt verbrand

Werkt de koppeling nu normaal dan,als tie verbrand is dan werkt tie ook. Dan ruik je idd die koppeling of staat de boel na te gloeien na een. Hij liet de koppeling erg lang slippen en gaf tijdens het slippen veel gas.

Kan gebeuren natuurlijk als je al jaren.

Koppeling ruikt verbrand

Die heeft haar voetje op de koppeling laten rusten en met teveel gas. Zoals Asserti al zei, misschien heb je de koppeling teveel laten slepen. Soms is een branderige lucht te ruiken. Men spreekt dan van een verbrande koppeling of dat de koppelingsplaten zijn verbrand.

Door het slippen hierbij rook ik een brandlucht vanuit de motorruimte. Betekent dit nu dat mijn koppelingsplaten verbrand zijn of hoe kan ik dit. Aha, dat verklaart dan meteen de verbrande koppeling :P. Het is een hele penetrante geur, het ruikt verbrand maar het ruikt niet alsof er iets. Bij het draaien ruikt onze wasmachine naar verbrand plastic.

Koppeling ruikt verbrand

Als de belangrijkste drive motor een directe koppeling naar de kuip of de afvoer pomp heeft. Wat zijn eigenlijk de symptomen van een verbrande koppeling? Vakantie duurt nog ruim twee weken, de koppeling slipt verder niet.

Het feit dat je koppeling ruikt, betekent nog niet dat deze aan zijn einde zit. Deze middag komt mij vrouw met onze Xsara Picasso 1. V terug en zegt dat die vreemde geluiden maakt. Ik ben inmiddels ook uitgestapt en uit de wind gaan staan zodat ik de misselijkmakende geur van verbrande koppeling niet meer hoef te ruiken. Hoor je een verdacht geluid of ruik je een penetrante lucht? Twijfel je nog aan werking van remmen of koppeling vraag dan de Wegenwacht om advies. Ik ruik in mn 964 na een lange snelle rit verbrand rubber uit de.

Testjes met de koppeling zijn positief en negatief verlopen.