Koppelingspedaal blijft hangen vw passat

Mijn koppelingspedaal blijft dus af en toe hangen ik heb zelfs al gehad dat hij ff echt onderin. Beste, Eergister bleef bij het schakelen mijn koppelingspedaal in een ingedrukte positie hangen. Bij het verder schakelen "sprong" hij weer.

Koppelingspedaal blijft hangen vw passat

Soms blijft het koppelingspedaal gewoon tegen de vloer hangen.

Dit gebeurd meestal als je het iets langer ingedrukt houdt, bv voor een stoplicht. Koppeling is vervangen maar blijft soms hangen wanneer je rechtsaf gaat. De koppeling bleef in het midden hangen en ineens sprong hij terug naar de goede positie. VAG koppeling (eerst VW Golf 1.9 TDi en later Octavia Scout 2.0 TDi) kan ik. Gelijk contact opnemen met de dealer, als je blijft doorrijden is de. Ik had bij de vorige Passat de koppeling vervangen, wel van een.

Mijn auto heeft een probleem; het koppelingspedaal bleef gisteren helemaal naar beneden zitten. O ja, geen zware tas op de stoel naast je zetten dan blijft de auto. Koppelingspedaal bleef soms hangen, waardoor schakelen niet makkelijk ging. De koppelingspedaal blijft ook telkens tegen de vloer hangen en moet deze dus telkens naar boven trekken. Van mijn V50 blijft soms het koppelingspedaal hangen bij het ontkoppelen. Ik denk gewoon de koppeling indrukken en bij een automaat de bak in zijn neutraal.

Misschien dat de bedieningstang blijft hangen in die bronze bus? Volgens de oude eigenaar is de koppeling +drukgroep vorig jaar vervangen. De versnellingsbak blijft “meelopen”. Vaak vergeten, maar zo belangrijk: het ontluchten van een koppelingssysteem. Hydraulische koppelingssystemen werken doorgaans op remvloeistof.

Ik zit met een koppelingspedaal die op de grond ligt, als ik het pedaal met mijn hand naar boven haal blijft hij in die stand staan. De Volkswagen Passat van deze generatie is als occasion over zijn.