Koppelingspedaal blijft hangen vw touran

Hallo, Ik heb een probleem met mijn koppeling. Komt vaker voor bij deze type,s slecht te ontluchten vw heeft. Mijn koppeling bleef hangen (Touran) en is door de dealer. BKD) mijn koppelingspedaal blijft regelmatig hangen op de bodem.

Deze trek ik dan terug met mijn voet. Woonplaats: Hidaard Auto: Audi A4 Quattro 2. Beste, Eergister bleef bij het schakelen mijn koppelingspedaal in een ingedrukte positie hangen. Bij het verder schakelen "sprong" hij weer. Al enige tijd heb ik er last van als ik met de B3 voor het stoplicht sta en om een of andere reden het koppelingspedaal ingedrukt houdt en in de. Het forum voor VW Passat 35i liefhebbers! Gelijk contact opnemen met de dealer, als je blijft doorrijden is de. De koppeling bleef in het midden hangen en ineens sprong hij terug naar. Mijn auto heeft een probleem; het koppelingspedaal bleef gisteren helemaal naar beneden zitten.

O ja, geen zware tas op de stoel naast je zetten dan blijft de auto gezellig. Vaak vergeten, maar zo belangrijk: het ontluchten van een koppelingssysteem. Hydraulische koppelingssystemen werken doorgaans op remvloeistof.

Koppelingspedaal blijft hangen vw touran

En heeft iemand de informatie hoe ik de hulpkoppelingscilinder kan vervangen.

De versnellingsbak blijft “meelopen”. Koppelingscilinder die blijft hangen , komt wel vaker voor. Van mijn V50 blijft soms het koppelingspedaal hangen bij het ontkoppelen. Vandaag onderweg naar huis blijft mijn koppeling hangen.

Misschien dat de bedieningstang blijft hangen in die bronze bus?