Koppelingspedaal blijft hangen

Beste, Eergister bleef bij het schakelen mijn koppelingspedaal in een ingedrukte positie hangen. Bij het verder schakelen "sprong" hij weer. Al een paar keer meegemaakt dat die niet volledig terug op komt.

Koppelingspedaal blijft hangen

Eigenlijk enkel als ik die lang aan het induwen was, bijvoorbeeld bij filerijden. Mijn auto heeft een probleem; het koppelingspedaal bleef gisteren helemaal naar beneden zitten. Sinds we met onze peugeot partner door zeer zware regenbuien gereden zijn, komt het koppelingspedaal niet meer goed omhoog.

Hoi, Gisteren naar huis gekomen van verlof en onderweg is het koppelingspedaal blijven hangen.

Koppelingspedaal blijft hangen

Af en toe blijft het koppelingspedaal halverwege hangen. Schakelen gaat dan niet en als ik met mn voet het pedaal een klein zetje omhoog. De versnellingsbak blijft “meelopen”. Dit gebeurt slechts zeer sporadisch. Of het nou koud weer is of warm weer, de koppeling blijft soms half hangen. Dat je pedaal blijft hangen lijkt mij op lucht in het hydraulisch systeem.

Ik heb als werkbus een Opel Movano 2. Heey daar 306 tuners, even een vraagje, ik heb namelijk sinds enige tijd last van het feit dat mijn koppeling blijft hangen als ik hem indruk. Van mijn V50 blijft soms het koppelingspedaal hangen bij het ontkoppelen.

Koppelingspedaal blijft hangen

Ook wanneer het pedaal wel helemaal omhoog komt zit er. Problemen en Oplossingen – koppeling pedaal blijft hangen.

Het kan veroorzaakt worden door iets simpels zoals bv een automat waar het pedaal achter blijft hangen. Als dit niet het geval is laat dan de koppelingskabel en. Mijn koppelingspedaal blijft soms hangen wat kan het zijn! Met een tik langs onder met de voet klikte. De teleurstelling slaat echter toe, wat is. Ik zit met een koppelingspedaal die op de grond ligt, als ik het pedaal met mijn hand naar boven haal blijft hij in die stand staan. S13: Hallo allemaal, Sinds een half uur heb ik een probleem met mijn koppelingspedaal. Viel mij op dat met het indrukken van het koppelingspedaal er een soort "hobbel" of "weerstand" was.

Dacht eerst dat het een Vloer mat was. Beste leden, vanochtend na een lange rit, aangekomen bij een stoplicht, bleef de koppelingspedaal hangen.