Koppelingspedaal piept bij intrappen

Dit veroorzaakt een piepend geluid bij het intrappen en loslaten van de koppeling en moet vervangen worden. Licht, fluitend geluid koppelen met koude motor GEVONDEN. Auto maakt bij intrappen koppeling een piepend geluid, wat kan dit. Kan iemand mij helpen met het volgende probleem. Bij het intrappen bij de koppeling komt er een raar piepend geluid. Piepend geluid bij intrappen koppeling.

Als ik de koppeling weer loslaat is het. Kan het piepen weer weggaan dat het iets tijdelijks is of word het naar alle waarschijnlijkheid erger. Telkens ik het koppelingspedaal indruk hoor ik iets piepen. Sinds een paar dagen komt er een piepend geluid uit het vooronder als ik de koppeling intrap.

De koppeling is recent vernieuwd door de. Zodra ik de koppeling intrap verdwijnt het piepende geluid. Sinds kort valt mij op dat wanneer ik het koppelingspedaal intrap, nog voordat ik de motor heb. Soms lijkt het ook als ik de koppeling intrap dat er ergens eenklei knikje zit. Elke keer als ik de koppeling intrap komt er een ongelofelijk schel piepend geluid.

Hallo, Vandaag is mijn koppeling gaan piepen.

Koppelingspedaal piept bij intrappen

Je hoort tijdens het koppelen (koppeling omhoog en gas bijgeven) een. Een falend druklager hoor(en voel) je vaak ook bij het intrappen. De eerste ritjes erna ging alles perfect, maar sinds gister horen we een irritante piep bij het intrappen van het koppelingspedaal.

Ben bang dat er grote kosten gaan komen. Gisteren is de auto beginnen te piepen als ik de koppeling intrap.