Kosten thermostaat vervangen opel astra

Hoi, De thermostaat van de auto van mijn vader werkt niet meer, en moet vervangen worden. Een thermostaat in een auto is in feite een klep en maakt onderdeel uit van het koelsysteem. Maar wat bevelen jullie aan om nog meer gelijktijdig te vervangen, omdat je er.

Kosten thermostaat vervangen opel astra

G, en an thermostaat vervangen was het opgelost.

Ik zit net even te zoeken wat een thermostaat zou gaan kosten en nu. De laatste keren dat ik me kan herinneren. Voordat de thermostaat vervangen kan worden zal eerst het koelwater. Opel Agila, Corsa, Nova, Combo, Viva, Chevette, Kadett, Astra, Ascona, Vectra.

Ik vermoed de derde maal een defecte thermostaat van mijn Astra G. Hallo, ik heb een opel astra uit 98 hatchback. En wat zou de reparatie ongeveer gaan kosten? Ik heb dat in de tijd in mijn xantia vervangen, was een KLOTEjob en heb het nooit deftig ontlucht. De garage dacht aan defecte radiator kosten 700,00 euro dat kan toch niet waar. Type klus: Auto reparatie of onderhoud. Inderdaad, thermostaat vervangen is "peanuts" voor een garage. Thermostaat is vervangen bij de dealer, en zou dus goed moeten zijn. Auto in kwestie is een Opel Astra (type G) 1. Het demonteren en testen van de thermostaat van uw auto is nu iets eenvoudiger met deze handleiding.

Een motor waar de thermostaat van defect is kan te warm of te koud worden. Op zoek naar goedkope slangen – leidingen voor uw Opel? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts.