Koud in huis geesten

Heb je last van ongewenste geesten en entiteiten in huis? Het kan (zeer) koud zijn terwijl de verwarming aan is, het kunnen. Verhalen over "geesten", of huizen waar het "spookt", zijn voor. Alsof er een raam openstaat, en er een koude windvlaag langs je heen gaat. Het kan zijn dat er een geest in huis aanwezig is of bepaalde emoties of. Bewoners hebben het koud, voelen zich gespannen, voelen zich moe omdat er. Koude windvlagen komen ook vaak van geesten af,dit doen ze vaak.

Koud in huis geesten

Welleens een koude rilling gehad, zonder dat het koud was ? Geluiden die je niet kunt plaatsen, een koude bries langs je nek of het gevoel dat je niet alleen bent.

De kans is groot dat er een geest (entiteit). Ben je bang in je huis of slaapkamer en je hebt regelmatig het gevoel dat je. Ik word niet helemaal koud als ik de kamer van mijn oudste zoon (11 jaar) in. Met deze tekenen dat je geesten in huis hebt, kun je beter. Je hebt uit het niets kippenvel; Je voelt tintelen of een koude wind; Je bent soms. Zo heeft ieder huis een andere sfeer, dat bepaald wordt door de bewoners van het huis. Ook zijn er mensen die zowel warm als koud kunnen voelen in de hand. Wat te doen bij het verdenken van bezoeken van entiteiten, geesten, orbs , spookhuis.

De Vader, De Zoon en De Heilige Geest wil ik dat alle negatieve energieën mijn huis. Oké, ik denk dat ik geesten kan voelen, ik vind dit leuk, maar soms ook eng. Ik heb mezelf geleerd om ze het huis uit te kunnen sturen. Entiteiten (geesten, spoken, dolende zielen, klopgeesten…).

Zo heb je soms in ons huis koude plekken, warmte plekken en wordt je aangeraakt aan je hoofd. Ik voelde een koude wind aan een kant langs mijn gezicht strijken, dat kon niet. Geesten of entiteiten ( we noemden ze vroeger spoken) zijn zeker in staat om. Het kan een oude bewoner zijn die in het huis is overleden.

Zojuist zit ik gewoon op de bank met mijn partner en voel ik ineens bijzonder koude wind.