Kraken polo 6r

Gister mijn draagarmrubbers laten vervangen maar nu kraakt het nog steeds rechtsvoor. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Beste forumleden, Mijn polo heeft sinds aanschaf een rare "kraak" bij wegtrekken, in 1e en 2e versnelling, op het moment dat er koppel inkomt. Sinds kort kraakt mijn auto achter bij het over hobbels rijden. Het lijkt alsof het kraakt in een rubber ofzo. Zou het gewoon zo laten als ik jou was. Naar wat ik weet is dit een ziekte bij polo 9N3 (krakend onderstel). Sindsdien kraakt mijn rechtervoorwiel enorm.

Voornamelijk als ik traag rijd en bochten neem. VMAXX schroefset achterdempers kraken. Seat Ibiza (cupra) of VW Polo gebruiken! Ik heb er kettingspray (motor) tussen gespoten en het kraken is wel minder geworden maar de Polo blijft nog wel wat kraken.

Dark Blue Metalic – Reserve wiel – Polo 6R antenne – Dynamic. De polo 6N(2) heeft hier ook last van in de winter, maar dan vooral aan de voorzijde. Welke maken en welke kraken, "voor" of achter? R is de typebenaming van deze generatie Polo.

Kraken polo 6r

VWF Nieuweling: Posts: 57: Lid sinds: 6 Locatie: Rotterdam. Met de kou van de afgelopen weken viel mij op dat de voorwielophanging flink kraakt terwijl ik over drempels rijd. Kraken en bonken bij oneffenheden in de weg.

Ik herken het geluid zoals je het omschrijft ook van mijn auto. Als ik de koppeling intrap, dan kraakt het en het gaat erg stroef. Sinds een half jaar kraken en kreunen mijn schokbrekers achter. Heel hinderlijk, je hoort het door de hele auto.