Krakend geluid auto bij optrekken

Maarnu, sinds dat is gebeurt maakt hij bij het optrekken uit stilstand een hard krakend geluid, het lijkt wel een oplooprem van een caravan, net. Beste Audi vrienden, Ik heb sins kort een audi 80 2. Nu heb ik voor een krakend geluid bij optrekken vanuit. Overig: Enorm gekraak van achter in de auto. Onderstel & wegligging: Ratelend geluid bij bocht. Krakend geluid optrekken + aandrijfashoes los – AutoWeek. Goedemorgen, ik heb met optrekken een enorm krakend geluid wat steeds erger lijkt te worden, het geluid komt links voor vandaan. Naar aanleiding van een "raar geluid bij schakelen" topic open ik dit topic. Kosten je de kop niet en is goed zelf te vervangen.

Een krakend geluid tijdens het sturen is een probleem wat bij vele auto merken kan voorkomen. En begint de auto ook beetje te trillen? Maar het vinden van dit krakende knarsende geluid is vaak. Dit geluid is na een seconde gedaan.

Krakend geluid auto bij optrekken

Onlangs heeft de Saab dealer er bij mijn auto nieuwe veren en beschermringen op gezet omdat de. Stoppen en ja hoor bij optrekken geluid. We hebben al heel lang een krakend geluid in de auto.

Ik ben net nog even bij de auto geweest, ik hoor ook een lichte knak als ik. Ook met uit parkeren hoorde ik krakend geluid, dus misschien toch de. Het is dus als er grote kracht naar de voorwielen gaat,het geluid lijkt bij. Omdat jij aangeeft voornamelijk bij remmen en optrekken hoort. Wat opvallend is, wanneeer ik de auto was. Verder kraakt de auto ook bij optrekken en remmen.

Dus ik vermoed dat het kraken bij het draaien iets met het stuurhuis heeft te maken en het. Problemen met de koppeling van je auto? Ook wel stuiterend, wiebelend of schokkerig optrekken.