Krakend geluid auto over drempel

Een krakend geluid tijdens het sturen is een probleem wat bij vele auto. Als dat zelfde krakende rubber geluid hoorbaar is als men over een drempel rijd zijn. Kan mij iemand vertellen hoe ik van het kraken afkom als ik een drempel op of af rijd dit geluid heb ik alleen aan de rechterkant voor. Als je op een krakend bed springt, zo klinkt mijn auto momenteel als ik.

Auto kraakt achter volgens mij in de vering of in een. Raar geluid als je over een drempel rijd. Heb de stabilisatorstang rubbers vervangen. Toen ik over een drempel reed, hoorde ik een luid krakend geluid. Ik dacht aan de vering omdat het geluid mij doet denken aan een veer die. Dezelfde avond reden vrienden met me mee en bij het rijden over een drempel dachten ze dat de auto de drempel raakte toen ze het geluid.

Weet niet precies waar het vandaan komt maar ik denk dat het de. Als ik met mijn auto over een drempel heen rij dan hoor ik gekraak. Onderstel & wegligging: Krakende luchtvering en. Overig: Enorm gekraak van achter in de auto. De laatste tijd hoor ik bij mijn Grand Scenic een wat krakend geluid bj de voorwielen bij het rijden door kuilen en over verkeersdrempels.

Krakend geluid auto over drempel

Is er eenmaal een tijdje in de auto gereden, is het euvel weg. Hi all, Ik heb nu al enkele weken dat wanneer ik over een drempel.

Je hebt gewoon nog garantie op de auto,dus waarom zou je dat niet doen. Geluid lijkt wel alsof de bumper tegen de drempel schraapt, maar dat is het. Een Krakend Geluid Van De Vering Als Ik Over Een Drempel Of. Hoi,Sinds kort hoor ik een vreemd geluid.

Als je over een drempel heen rijdt, hoog of laag dan hoor je aan de voorkant een hard krakend geluid, dit hoor je dan als het ware aan de bovenkant voorin. Iemand eerder die iets dergelijks heeft meegemaakt met een Nubira? Het lijkt erop alsof het geluid erger is wanneer de auto stilgestaan. Geen idee wat het kan zijn en hoe het ineens is ontstaan, te hard over drempels? Het valt me op dat het alleen bij vorst is, en als de auto warm is dan hoor ik het. Bij het inveren van de voorkant van de auto (met name over verkeersdrempels en andere wat stijlere objecten) is een krakend geluid te horen. Hallo, Als ik over drempels en kleine hobbels rijd, hoor ik bij de achtervering gekraak.

Ook als de auto stilstaat en ik druk op de kofferbak de auto naar beneden.