Krakend geluid bij intrappen koppeling

Bij intrappen van koppelingspedaal (het laatste stukje tot op de bodum) komt er een krakend geluid, alsof er een veer oid droog staat. Beste lezer, sinds enige tijd maakt mijn koppeling een vreemd geluid. Als ik de koppeling intrap, dan maakt deze (of een ander onderdeel), een. Lijkt wel of het onder de auto vandaan komt,net of er iets.

Mijn koppeling kraakt ook bij het intrappen los laten :cry:. Dit geluid is alleen bij de eerste paar. Bij het intrappen van de koppeling hoor ik een kraak, het lijkt echt vanaf. Toyota en soms wordt dat geluid wat erger door droogte.

Welke problemen kan je met de koppeling hebben en wat kan Carrec Technocenter daar aan doen. Open deze pagina voor een advies voor geluiden bij het intrappen van de koppeling. Behoorlijk irritant krakend geluid bij het intrappen van de koppeling. Al een jaar geen last meer van gehad. Ik heb een krakend koppelingspedaal, al een maand of 2! Het geluid doet zich voor zodra ik mijn koppelingspedaal intrap, het geluid is het beste te omschrijven als een krakend geluid net alsof er iets. Als ik het intrap (met motor uit) dan lijkt het bij het pedaal aan de andere. De koppeling slipt namelijk niet en ik dacht dat zoiets het belangrijkste.

Sinds een tijdje maakt hij bij het intrappen van de koppeling om op te. Nu hoor ik de koppelingspedaal kraken (laatste stukje bij intrappen). Ik heb sinds enkele dagen een erg vervelend geluid in mijn 1. Zodra ik de koppeling intrap is het weg. Ik bedoel met hangen dat wanneer ik mijn koppeling intrapt en bijvoorbeeld. Dat geeft met het loslaten van je pedaal een krakend geluid.

Onze Opel produceert een krakend geluid, wat in de buurt van de motor vandaan komt. Meestal krijg ik het geluid met het opkomen van de koppeling en als ik hem intrap gaat hij dacht ik weg ja. De bak werkt verder prima en een en ander is. Als motor stationair draait dat knarsend krakend geluid, trap ik de koppeling in gaat het geluid langzaam wel, (dus niet het druklager) Zou dit.