Krakend geluid bij sturen naar rechts

Krakend, knarsend of bonkend geluid bij het sturen naar links of rechts: Een krakend geluid tijdens het sturen is een probleem wat bij vele auto merken kan. Als ik met mn Clio naar rechts stuur en ik geef gas komt er een krakend geluid, wat kan dat zijn? Overigens is sturen tijdens het stilstaan niet aan te bevelen, leidt tot versnelde slijtage van het stuurhuis en de banden. Onderstel & wegligging: Krakend geluid bij vol naar.

Overig: piepend-krakend geluid bij sturen. Lege stuurbekrachtigingspomp zou een geluid moeten geven alsof je een. Ik zit nu al een halfjaar met het probleem dat er een kraak geluid aanwezig is bij het sturen naar Rechts… Als je naar links stuurt hoor je. Sinds een paar maanden heb ik last van hard krakend geluid bij het. Hallo allemaal, Een paar weken geleden viel mij voor het eerst op dat er iets in de stuurinrichting kraakt als ik aan het stuur draai. Ik heb het NIET bij sturen, of maximale stuuruitslag, alleen als ik met. Het geluid lijkt van linksvoor bij de wielkast te komen, maar is enkel alleen. Gisteren dus begonnen met het vervangen van de veerpootlagers.

Netjes de onderdelen binnen gehad en alles voor bereid. Naar links sturen, rechts een schurend geluid horen. Tikkend geluid zowel links als rechts bij kort draaien en remmen. Veerpootlagers willen ook wel eens geluid maken bij het sturen.

Dit geluid is er niet altijd en áls. Eveneens bij sturen naar links of rechts. Naar garage geweest met vreemd geluid. Bij het insturen van een bocht naar rechts hoor ik af en toe een schurend. Had het met name bij scherp naar links sturen en maar heel soms. Nu maakt de auto bij scherp sturen dus helemaal naar links of rechts en redelijk zacht rijden een krakend geluid. Rechtvoor hoor ik een krakend geluid, zowel bij het sturen naar rechts als bij hobbels of drempels als je rechtdoor rijd. Je hoort ditzelfde geluid ook aan de buitenkant van de.

Een vraagje; Sinds gister maakt mijn Merc een vreemd geluid. Als het geluid precies uit de stuurkolom komt dan is er van BMW een. Als ik stil sta en mijn stuur volledig naar links of rechts draai voel ik niets. Vooral als ik naar rechts stuur is het geluid erg hard. Homokineten maken idd ook geluid bij het sturen en vooruit rijden.

Na een minuutje sturen is het wel weg, maar elke ochtend komt het weer terug.