Krakend geluid bij sturen

Een krakend geluid tijdens het sturen is een probleem wat bij vele auto merken kan voorkomen. Maar het vinden van dit krakende knarsende geluid is vaak. Onderstel & wegligging: Krakend geluid bij vol naar. Ook is dit geluid goed te horen met file- en achteruit inparkeren. De stuurbeweging is groter dan bij het. Het stuur van mijn Ford Fiesta geeft sinds vandaag een dof krakend geluid als ik het stuur draai. Hallo allemaal, Een paar weken geleden viel mij voor het eerst op dat er iets in de stuurinrichting kraakt als ik aan het stuur draai.

Als ik met mn Clio naar rechts stuur en ik geef gas komt er een krakend geluid, wat kan dat zijn? Dit geluid is er niet altijd en áls. Sinds een paar weken maakt mijn Nissan QQ digt 1. Het vreemde is dat het niet altijd voorkomt. Dus bij het sturen een beetje gekraak dan stukje niets en dan weer wel. Mijn Megane2 heeft ook last van kraken bij het sturen. Ook hierover wordt door de garage gezegd dat het. Gisteren dus begonnen met het vervangen van de veerpootlagers.

Netjes de onderdelen binnen gehad en alles voor bereid. Ben er erg blij mee, maar sinds vandaag komt er een krakend geluid vanaf de voorwielen bij het sturen. Het bleek de stuurbekrachtiging pomp te zijn. Tijdens het insturen bij parkeerplaatsen hoor ik voorin een licht krakend geluid bij het sturen (en rijden over oneffenheden). Tijdens het rijden hoor je dit nagenoeg niet maar als de motor uit is en je draait het.

Nu maakt de auto bij scherp sturen dus helemaal naar links of rechts en redelijk zacht rijden een krakend geluid. Je hoort ditzelfde geluid ook aan de buitenkant van de. Zels als ik rijd en ik laat het stuur los, hoor ik het geluid.