Krakend geluid schokbrekers

Mijn O1 maakt een krakend geluid bij de voorste schokbrekers. Voornamelijk bij drempels, maar ook gewoon bij in- en. Opgelost: Krakende achtervering of kofferbak : Techniek – W124Club.

Krakend geluid schokbrekers

Auto kraakt achter volgens mij in de vering of in een. Sinds januari hoor ik achteraan een krakend geluid, dat precies erger wordt. Het is me de laatste tijd erg opgevallen dat mijn schokbrekers nogal een erg krakend geluid maken.

Dit gebeurt vooral als de auto een tijdje.

Krakend geluid schokbrekers

Saab reed, bij de 900 had je dat vervelende geluid inderdaad bij koud weer. Maar bij heuvels waar je vooral de veren gebruikt, hoor ik een beetje een krakend geluid. Het is niet de homokineet, ook al maakt die wel geluid, maar dat weet.

Nu heb ik het probleem dat mijn schokbrekers kraken bij rijden over een vluchtheuveltje (kraken.. knarsen, knakken lijkt het op). Krakend geluid vooraan – geplaatst in Algemeen: Hello, ik rij met een vw passat 1. Ik hoor vooral tijdens wegrijden en remmen, doch ook bij verkeersdrempels etc. Was niets te zien, schokbrekers en vering waren prima. Zelfs al is het puur geluid, het klinkt niet echt als de kwaliteit die je verwacht en die. C3 Citroen bij koud weer een krakend geluid komt dit door de schokbrekers?

U meldt een krakend geluid bij koud weer van uw Citroen C3. De laatste tijd hoor ik bij mijn Grand Scenic een wat krakend geluid bj de voorwielen bij. Ik denk dat het de veren rond de schokbrekers zijn. De schokbreker rechtsvoor onder losgedraaid en zo een ritje gemaakt, het geluid was stukken minder. Pas op met aandraaien van de moeren van de voorschokbrekers onder de motorkap.

Vandaag bij de delaer geweest ivm krakend geluid vering achter net alsof er een schokbreker stuk is. Ik ben nieuw hier op dit forum en wil graag een vraag aan jullie stellen. Geluid is door de dealer geconstateerd. Mijn dochter heeft sinds kort een renault twingo. Bij scherpe bochten hoor ik een krakend geluid achter. Of kan het iets simpels zijn als de schokbrekers?

Volgens garage te wijten aan defecte schokbreker. Beide schokbrekers zijn vervolgens vervangen maar krakend geluid bleef. Schokdempers drukken de wielen tegen de grond in alle omstandigheden : tijdens bochten, tijdens het. En dat krakende geluid dat heb ik bij stilstand en ik laat koppeling opkomen.