Krakende schokbrekers ford ka

KA over drempels Velgen, banden & ophanging. Kan het zijn dat daar het kraken vandaan komt? Kan ik daar gewoon wat olie tussen spuiten of vaseline opsmeren om te kijken of het dan weg.

Krakende schokbrekers ford ka

Voor Ford-rijders, door Ford-rijders!

Ik heb zelfde probleem, al komt kraken ook bij ons vanachter vandaan. Carlos schreef: Het wordt kouder, dus het kraken is weer terug. Ooit een ford ka gehad en daar was het ook elke beurt raak met de. Ik stond niet te stuiteren van enthousiasme toen mijn vriendin het kleine bolle autootje van haar ouders kreeg voor haar. Hallo, Als ik over drempels en kleine hobbels rijd, hoor ik bij de achtervering gekraak. Ook als de auto stilstaat en ik druk op de. Hoi, Sinds enkele dagen (eigenlijk vooral sinds het warmer is beginnen worden) kraakt mijn wagen soms vrij hevig bij bvb. TIP: Wanneer er een krakend geluid uit het voorterrein komt bij het in,- en uitveren, komt dit.

ANWB dacht dat het te droge schokbrekers konden zijn.

Krakende schokbrekers ford ka

Mijn Ford Focus heeft van tijd tot tijd ook last van een krakend stuur. Ford Motorcraft biedt een wijd gamma aan reparaties voor uw Ford, gebruik. Herstellingen, Ka, Fiesta, Fusion, Focus, C-MAX, Mondeo, S-MAX, Galaxy, Kuga. Schokdempers zullen niet zo gauw kraken. Mijn Omaakt een krakend geluid bij de voorste schokbrekers. Schokbrekers voor kraken een beetje bij drempels.

Dit schijnt normaal te zijn na enige jaren bij dit type Ford Ka.