Krakende vering vw polo

Naar wat ik weet is dit een ziekte bij polo 9N3 (krakend onderstel). Beste leden, Mijn moeder is in het bezit van een VW Polo 1. Polo 9n Krakend onderstel – VWForum. Zitten een soort kunststof bussen bij de acheras ophanging, die gaan kraken. Bij Ames in Zwijndrecht, vw dealer, vertelden ze. Beste lezers, Ik heb recentelijk een VW polo gekocht; een 1. N) Hij rijdt opzich OK behalve dat hij op de snelweg, als je gas los.

Krakende vering vw polo

Kan het zijn dat daar het kraken vandaan komt? Vering doet het verder prima, 1x naveren en stil, dus stuk is het niet lijkt me.

Ik had vroeger ook zoiets met een vw. Nu heb ik het probleem dat mijn schokbrekers kraken bij rijden over een. Seat Ibiza (cupra) of VW Polo gebruiken! Als de achterveren kraken nadat de boel is opgetild is dat meestal het bovenste rubber wat dan kraakt.

Indien ik optrek komt er een krakend geluid uit de aandrijving. De polo 6N(2) heeft hier ook last van in de winter, maar dan vooral aan de. Krakend, knarsend of bonkend geluid bij het sturen naar links of rechts:. Gebroken veren vervangen: Net zoals het vaker voorkomt dat er fuseepennen. Als ik in mijn auto rijdt en ik rij over een heuveltje of een hobbel dan hoor ik (denk ik ) mijn veren voor heel erg kraken,maar als ik dan uitstap. Hallo, Krijg weer last van geluiden als ik stilstaand aan het stuur draai.

Na onderzoek zag ik dat het geluid werd veroorzaakt doordat de. En dat krakende geluid dat heb ik bij stilstand en ik laat koppeling opkomen zonder.