Kramp in voet in bed

Als ik in bed lig heb ik enorme last van voetkrampen. Ze zeggen dan dat je je spieren moet aantrekken. Nachtelijke spierkramp in kuit of voet. Hebben jullie ook regelmatig kramp in je tenen en je voeten? In bed laat ik in de winter de tweede laag dekbed er los op liggen, als ik het te. Voetkrampen die je plots overvallen op de sofa of in bed kunnen je als snel een pijnlijke grimas bezorgen. Pijnlijke krampen in de voeten treden ineens op.

Heb je angst, dan kun je kramp krijgen in je voet(en). In bed een stuk sunlight zeep leggen, geloof het of niet, succes verzekert. Symptomen en tekenen van kramp in je voet. Door stretching van je voetspieren voordat je in en uit bed komt, doe dit elke dag.

U kunt het wel uitschreeuwen van de pijn. Kramp in de benen, dan rode of blauwe druiven eten (antioxidanten). Twee stukjes zeep in je bed leggen, een links en een rechts naast je voeten. De benen en bovenvoet zijn ook erg gevoelig; de kramp kan er zo in. Spieren die plots samentrekken zijn de oorzaak van die vervelende en pijnlijke krampen in de voet.

Te lang in dezelfde positie zitten of de voeten blootstellen. Bij kramp in je kuit moet je dus je voet omhoog bewegen. Daar heb ik dus erg vaak last van: kramp in mijn voeten. Het kan er zomaar inschieten, vooral als ik op de bank hang, in bed lig, maar soms ook als ik in de auto. Ik heb al heel lang last van krampen in me voeten en tenen, vooral als ik naar bed gaat komt het opzetten. Maar wat vaak bij kramp in voet, tenen of ook benen helpt. Kuitkramp geeft vaak meer pijn dan kramp in voet.

Je voet al liggend dus niet strekken. Bijna de helft van de vrouwen heeft tijdens de zwangerschap last van kramp in de kuit. Zorg in bed voor genoeg ruimte voor je voeten.