Krijg sleutel niet uit contact

Mijn sleutel wordt niet vrijgegeven als ik de auto uit zet. Interieur & uitrusting: Accu leeg en sleutel kan niet. Overig: klapsleutel wil niet uit contact na parkeren.

Krijg sleutel niet uit contact

Pak ik dat losse contactslot of de sleutel inderdaad past, krijg ik hem er nooit meer uit. De sleutel past perfect, dus binnenkort ga ik het slot. Sinds vanavond kan ik mijn A3 niet meer vergrendelen of ontgrendelen met de afstandsbediening. Dit is een ding meer ik krijg de sleutel ook.

Krijg sleutel niet uit contact

Sinds enige dagen krijg ik mijn sleutel niet meer uit het contactslot.

Als je contactsleutel niet meer wil draaien in het contactslot kan dat veel tijd kosten. Zet je deuren open zodat de dampen niet blijven hangen, en kijk uit met. Hallo Allemaal, Sinds een paar weken heb ik het probleem dat ik de contactsleutel niet uit het contactslot krijg. Hij kan niet meer terugdraaien dat de motor uitgaat. Ik heb nu geprobeerd de kappen van de stuurstang eraf te halen, maar ik krijg ze er niet af. Op dit moment krijg ik mijn sleutel niet uit het contactslot.

Hallo,Ik krijg mijn sleutel niet uit het contactslot. De versnellingshandel staat gewoon in P.

Krijg sleutel niet uit contact

Van mijn 307 krijg ik sinds gisteren de sleutel niet meer uit het contact. Gelukkig heb ik een garage bij huis waar hij nu. Krijg de sleutel niet meer uit contact slot. Hij gaat wel het contact in en uit, en stuurslot zit er ook niet op, maar de sleutel is geen mm te draaien, niet eens naar stand I. Met de beste wil van de wereld wil de sleutel er niet uit. Dmv chassisnr krijg je er eentje met dezelfde sleutels. Hij doet het verder gewoon, kan starten en rijden, display werkt. Contact geblokkeerd, sleutel zit vast en draait niet meer om.

Ik heb al geolied in het slot maar het maakt niks uit. Helaas krijg ik de sleutel niet meer fatsoenlijk gedraaid in het contactslot. Ik heb echt een extreem raar probleem met mijn Corvette C4. Het is eigenlijk begonnen na het laten vervangen van de kachelradiateur, waarbij. Omdat de sleutel niet meer wilde draaien in het contactslot heb ik de kap er af gehaald om te kijken of ik de. Dat helpt bij mij altijd als ik de sleutel niet of nauwelijks gedraaid krijg.

Sleutel in het contact, omdraaien (klein stukje), even aan het stuur. Als jij lid bent van de ANWB, maakt het niet uit van wie de auto is volgens mij. Ook krijg ik de sleutel niet gedraaid in het contactslot. Accu los tijdens het (de)monteren en daarna weer vast maar dat maakt verder niks uit.